Forum

Witam na forum głosowym

Forum głosowe

Poprzednia 17 / 18 Next

Monia01

#321 ·

1 likes
Transcription

Nie wiem, czy to jest możliwe, a musiałbyś się odezwać do Dawida, no bo my nie mamy takiej możliwości.

🇺🇦 🇵🇱

daszekmdn

#322 ·

1 likes
Transcription

Jeśli ten wątek ma się ponownie rozrosnąć, to moim zdaniem lepiej utworzyć tekstowy, gdyż po prostu dużo miejsca to zajmie, znowuż głosowo i znowuż będzie problem z przesłuchaniem tego.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

monstricek

#323 ·

1 likes
Transcription

Popieram daszka w 100% i chcę tylko dodać, że pojawią się niedługo grupy i każdy będzie mógł utworzyć osobistą i nagrywać tam cokolwiek o jakichkolwiek treściach i myślę, że wtedy wszyscy będą zadowoleni, bo każdy będzie słuchał tego, czego chce.

Puszkin

#324 ·

Transcription

Tak, wiem, że grupy będą. Już tyle się o tym mówi. Zresztą, gdyż te wiadomości prywatne przychodziły, to wiem, że grupy będą. Natomiast, co jeszcze chciałem powiedzieć? Dużo zależy od decyzji moderacji. Jeżeli się decydują, że wątek RadioSK ma zostać usunięty, to trudno. Natomiast wtedy napiszę do Dawida z prośbą, czy mógłbym z jakimś archiwum z tym wątkiem udostępnić. Myślę, że nie ma tutaj już co tego dalej drążyć. Niech to mówią, co ma być, to będzie. Pozdrawiam. Ciumbak.

Prof.Falkowicz

#325 ·

Transcription

Cześć Polskim, witam wszystkich. Powiedzcie mi, znane pytanko, kiedy te grupy będą aktywne na scenie? Wiecie może? Pozdrawiam.

lukasz1993258

#326 ·

Transcription

Grupy będą aktywne prawdopodobnie przed majówką, jeżeli o to pytasz.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Prof.Falkowicz

#327 ·

Transcription

Tak Łukaszu, właśnie pytałem o to. Dzięki bardzo za powieść, pozdrawiam i mam nadzieję, że spotkamy się w jakiejś fajnej grupie.

lukasz1993258

#328 ·

Transcription

Zresztą na temat grup to była, był, znaczy jest wątek utworzony z informacją, także tam radzę troszkę bardziej przetrzepać i tam jest informacja.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

daszekmdn

#329 ·

1 likes
Transcription

Dzień dobry, witamy. Dokładnie. My też się postanowiliśmy przywitać na forum głosowym. Tak, witamy na forum głosowym. Eltena. Tak. I to przy okazji taki lekki test mikrofonu jednego w słuchawkach iPhone'owych. Tak, iPhone'owego mikrofonu słuchawkowego.

lukasz1993258

#330 ·

Transcription

Tak was nawet nieźle słychać A swoją drogą to kto tam z tobą jest, Daszku? Bo jakoś tego głosu nie mogę rozpoznać

Puszkin

#331 ·

Transcription

Zdaje się, że to jest Lola.

lukasz1993258

#332 ·

Transcription

No właśnie, Puśkinie nie wiem za bardzo, bo nie jestem w stanie jej głosu rozpoznać. Ale możesz mieć rację.

Paulinux

#333 ·

1 likes
Transcription

No, no.

Happy hacking

lukasz1993258

#334 ·

Transcription

No to już wiem, że to jest lola.

daszekmdn

#335 ·

2 likes
Transcription

Tak, moi drodzy Eltenowicze, to jestem ja we własnej osobie. Dobrze mnie poznaliście. A jako, że mało się udziela na forum głosowym, bo w sumie teraz to nie ma się gdzie udzielać. A no nie ma. No to... Cóż, Łukaszu, przegrałeś. Nie rozpoznałeś. No nie. Pozdrawiamy Eltenowiczów.

DJGraco

#336 ·

Transcription

Bardzo się cieszę, że jesteście razem i życzę Wam tam miłego pobytu.

daszekmdn

#337 ·

2 likes
Transcription

Kurort DJ Graco w Świnoujściu życzy wszystkim miłego pobytu.

lukasz1993258

#338 ·

Transcription

No cóż, wygląda na to, że na chwilę obecną przez jakiś czas jeszcze to będzie jedyne forum głosowe, jakie jest i faktycznie tutaj za bardzo nie ma gdzie się udzielać, jeżeli chodzi o fora głosowe, to jest tylko jedno eltenowe. Co do Ciebie Lolo, to nie wiem dlaczego Cię nie rozpoznałem, może dlatego, że bardzo rzadko Cię słyszę, bardzo rzadko Cię widuję na tym toku, a przecież parę lat temu miałaś zupełnie inny głos niż na przykład teraz i to może stąd się brać. No, tak to wygląda.

Paulinux

#339 ·

1 likes
Transcription

Taką sugestię mam. Bardzo się proszę skontaktować z informatykiem, który prowadzi stronę, dlatego że jak na nią weszłam to jest 404, więc coś się stało złego z tą stroną. Bardzo proszę to naprawić, bo chciałabym zarezerwować pobyt od 29-13 miesiąca do 30 lutego. Tak więc mam nadzieję, że to będzie zrobione jak najszybciej.

Happy hacking

daszekmdn

#340 ·

2 likes
Transcription

No to oznajmę, że informatyk siedzi obok mnie. Jak skomentujesz ten problem? No coś musi być nie tak z komputerem, bo nam wszystko działa, prawda? Dokładnie, po 127.001. A jak wchodzimy przez www, to ja nie wiem, nikt z nas tego nie wie, bo nie mamy na to czasu. Tak, no. Nie no, naprawdę, zaczynamy się spomować na tym forum. No, to życzymy wam wesołego... Ogona koczego. No dokładnie.

Poprzednia 17 / 18 Next