Ktoś mi powie, czy można kupić acapelle jako sapi 5, a nie tylko dla NVDA? I czy da się kupić vocalizera również jako sapi 5, a nie for NVDA, w wersji wtyczki?
jedyne rozwiązanie to zakup oprogramowania poza poza polską najbliżej w republice czeskiej ten kto się na to zdecyduje otrzyma 1 możliwość instalacji głosów na 5 komputerach 2 używania głosów bez instalacji , aktualizacje produktów.
No jak nie ten? Właśnie że ten. Offtopic już i tak tu jest a tak przynajmniej kolega Matius doznałby błogosławionego oświecenia. Swoją drogą to zwracam honor (częściowo), z tą niby przenośnoscią chodzi o to, że Infovox jest sprzedawany także na donglach.
W linku podesłanym przez Wrednego można było wyczytać:
Portable use USB stick allowing immediate access to any computer, without the need to install locally or admin rights. Czym są te "Admin rights"? Czy USB stick w tym kontekście rozumiemy jako pendrive z programem czy jako tzw. dongiel? Albo ja jestem niekompetentna, hmmm nie jestem informatykiem, albo nie umiem czytać ze zrozumieniem, ale z tekstu, który przytoczyłam powyżej wynika, że można tego używać przenośnie.