Forum

Jakiego używacie syntezatora mowy bądź głosu?

Screenreadery i syntezatory mowy

Previous 15 / 25 Next

DJGraco

#281 ·

Sorki, byłem w gwarze i pisałem na szybko i nie dosłyszalem.

vk

#282 ·

Edited
Tak, chodzi o głos SAPI, żeby również z innymi programami mógł działać.

exterminator

#283 ·

ale się okazało że gosi do nvda ani do sapi5 nie będzie, bo jest w standardzie premium. pisałem do acapela group i odpowiedzieli mi tak:Dear Krystian, Thank you for your positive feedback. Unfortunately new polish Gosia voice is part of the Acapela PREMIUM voices portfolio. These voices are not considered as standard and will not be integrated by default in our products.
BestRegards, Acapela Group
Time to exterminate.

Seva

#284 ·

Ooo, to jest bardzo smutne, bo tam też jest nowy rosyjskij głos od Acapely, Lena, on też jest premium.
Ja też myślałem, że oni dodają nowe głosy do nvda.
-- (exterminator):
ale się okazało że gosi do nvda ani do sapi5 nie będzie, bo jest w standardzie premium. pisałem do acapela group i odpowiedzieli mi tak:Dear Krystian, Thank you for your positive feedback. Unfortunately new polish Gosia voice is part of the Acapela PREMIUM voices portfolio. These voices are not considered as standard and will not be integrated by default in our products.
BestRegards, Acapela Group

--

DJGraco

#285 ·

A co to znaczy w standardzie premium?
Ja już się pogubiłem. Skoro nie będą dostępne ani dla nvda ani dla sapi5 to gdzie będą używane?

Monia01

#286 ·

W jakichś firmach, jak ktoś wykupi
🇺🇦 🇵🇱

exterminator

#287 ·

W windach, autobusach, na stacjach kolejowych,
Time to exterminate.

monstricek

#288 ·

W dodatku, może to być synteza neuronowa, co też nie da możliwości producentowi przepartować ją na sapi, czy na inne standardy.

exterminator

#289 ·

Prawdopodobnie jest to neuronówka, A ja mam mażenie sciętej głowy. Chciałbym żeby zrobili milene z linuxa na sapi 5 lub do nvda.
Time to exterminate.

exterminator

#291 ·

a czy to psuje sapi? jak te stare infowoxy?
Time to exterminate.

DJGraco

#292 ·

Raczej nie. Nowe infovoxy nie psują sapi

exterminator

#293 ·

dzięki za odpowiedź.
Time to exterminate.

DJGraco

#295 ·

Na tym, że jak wybierasz w nvda sapi, mówi ci, że nie udało się załadować syntezatora

vk

#296 ·

aha

DJGraco

#298 ·

To jest chyba ten sam rodzaj co od Harpo.

exterminator

#300 ·

bżmi tak samo jak od harpo.
Time to exterminate.
Previous 15 / 25 Next