survive the wild - gra zamknięta
Back to Archiwalne#121 denis333
Co ty gadasz? Jest aktualizowana na bieżąco. Poczytaj sobie na głównej stronie są logi zmian.
#122 nuno69
O, dobrze wiedzieć. jPrzepraszam w takim razie.
#123 mojsior
co więcej oni będą streama robić co prawda z innej gry ale wciąż są aktywni
#124 Irniss
są aktywni są ;)
ostatnio nawet pododawali trochę instrukcji budowanianp. poszukiwaneg przez wielu fancy block sheltera xDD
#125 fantasma467
Ktoś powie mi czemu po instalacji tej gry antywirus mówi coś, że złośliwe oprogramowanie trojan downloader próbuje uzyskać dostęp do komputera? Czy ta gra jest z lewego źródła, czy jak?
#126 daszekmdn
False positiwe. Gra napisana w BGT.
#127 fantasma467
Możesz jaśniej? Czy jest jakieś ryzyko?
#128 denis333
Nie. Nie ma żadnego ryzyka. Program jest fałszywie uznawany przez antywirusa jako zagrożenie. Tzw. Malware generic.
#129 jamajka
CO do stronki, kiedy jeszcze więcej w to grałam niektóre instrukcje były nieaktualne albo błędne, jeśli teraz to się zmieniło, to dobrze, ale też mi się zdało, że jest nieaktualna w pewnych aspektach.
#130 denis333
No niestety z aktualnością od jakiegoś czasu jest problem. Chociaż i tak mimo wszystko dużo rzeczy stamtąd można wyciągnąć.
#131 kacper10
ostatnio z tego co zauważyłem była jakaś grubsza aktualizacja, i uaktualnieniu uległa również strona i opisy. Jest dużo lepiej z tym teraz.
#132 fantasma467
Ja nie mogę odpalić tej gry po zainstalowaniu bo jakiś plik jest już używany przez inną aplikację, dziwne.
#133 mojsior
a co tam się zmieniło napiszcie bo jak nic ciekawego to nawet tego nie pobieram
#134 kacper10
questy dodali, nowe przedmioty, jak spadniesz z jakiejś niższej wysokości, to oprócz tego, że zabiera ci hp to łamiesz kości, nowe zwierzęta dodali, itp
#135 pates
Da się mieć zwierzątko?
#136 denis333
Nie nie. Ale zwierzątka można zabijać. :D
#137 pates
Tyle to wiem, ale szkoda że nie da się mieć takiego pupilka xdd
#138 denis333
Spokojnie. Gra się rozwija. Więc wszystko przed nami. A grasz jakoś regularnie?
#139 pates
Wogule, kieedyś grałem muszę zrewiwować konto
#140 pates
Pomoże ktoś z takimi rzeczami, jak podnoszenie itemów itd? Wciskam enter ale to nic jakoś nie daje.