survive the wild - gra zamknięta
Back to Archiwalne#141 mara
Spacebar, gdy masz rękę pustą.
Zacząłem w to niedawno grać, ale decyzji nie żałuję.
Łowić ryby umiem, napełniać szklanice umiem, młot mam, może kuszę (spear) zrobię wedłóg instrukcji no i mogę tak wirtualnie żyć, jeśli nie zachoruję.
#142 pates
@Mara spear to włucznia, kusza to crossbow. Itemy ogarnąłem, ale jak dawać gracząm itemy i śledzić gracza
#143 mara
śledzenie to /look nazwa.
Dawanie itemów tylko przez drop.
#144 pates
Nie, jest możliwość dawania itemów przez give jakieś, zobacz blog daszka
#145 mara
Hmm, no to co teraz zrobić możemy?
Broń mam, jedzenie mam, picie łatwo dość dostępne.
No właśnie, gdzie jest szpital?
Pytam się na wypadek wszelaki.
#146 pates
Możemy teraz pograć, odezwij się na pm
#147 mara
No ale coś czuję, że zaraz mama zejdzie mnie wygonić dzisiaj i nic z tego nie będzie.
#148 pates
Jak tam chcesz
#149 daszekmdn
HM, mój blog? A gdzie tam coś o stw jest?
Aby dać komuś item należy nacisnąć jakiśklawisz, ale nie pamiętam jaki, i osoba musi stać obok ciebie.
#150 pates
No jest
#151 mustafa
Trochę dawno tutaj było pisane ale daje się po prostu spacją, w plecaku na itemie spacja i się pokazują osoby obok ciebie, dajesz enter i wpisujesz ile sztuk. Oczywiście na darmowym koncie max 10 sztuk.
#152 martinus
Hej wam. Wróciłem do stw po dwu i pół roku przerwy. sporo się zmieniło. Metalu można dać maksymalnie 100 na darmowym koncie. A wie ktoś jak zrobić boat? Bo jakoś nie bardzo rozumiem. Nick Martinus mam, tak jak tu.
#153 mustafa
http://www.blackscreengaming.com/stw/crafting/index.php
tu masz przepisy na wszystkie podstawowe itemy. Medalu na darmowym zawsze możnabyło dać 100, ale w partiach po 10.
#154 martinus
dzięki.
#155 pates
Da się shelter rozwalić?
#156 mustafa
Musisz włączyć tryp PK i wówczas napierdalasz granatami, włócznią shodgunem i czym chcesz
#157 martinus
ahaa ale jest ryzyko, że ciebie ktoś może rozwalić.
#158 rafalko112
Np. Zwierzęta. Dlatego nie gram bo nie ma ohrony przed nimi. Siedzisz sobie na plarzy a tu kojot przyłazi i cię ciach i zanim ty z orjentujesz się z jakiej on atakuje strony jest już zapóźno. Ja tak miałem i straciłem wszystko. I przeteleportowało mnie do wioski rybackiej. Mam ochotę samtupyego dla żartu khhhhhkhkhhh z karczkiem.
#159 rafalko112
I nie byłem pk tylko newbie tak gwoli ścisłości.
#160 martinus
nie dziwię się. Ja też tak w 2015 roku miałem, ale ta nowa wersja jest OK