survive the wild - gra zamknięta
Back to Archiwalne#101 Paulinux
Co do mnie, dopiero przedwczoraj sobie to instalowałam, i kurczę głupio mi to poznawać "Na ślepo" bo jestem podłączona do serwera i ludzie chyba widzą co robię, coś piszą, ja nawet nie wiem, jak im odpisać. Jak chodzę strzałką w lewo to tak jakbym była w trzeciej osobie, chyba się w ogóle nie poruszam, nie rozumiem tego.
#102 mojsior
z tego co pamiętam, to chyba się wstawało klawiszem R, ciekawe czy ta gra ma nadal takie niemiłosierne lagi jak jeszcze miesiąc temu
#103 jamajka
Wstawało się klawiszem r i na początku trzeba wstać, bo jesteś we wodzie. Piszą do ciebie? Bo może nie koniecznie, boże ci się czyta non stop ten chat główny. A co do odpisywania, ja to robiłam wciskając /
#104 Paulinux
Dzięki :)
#105 tomecki
ehh, wciskanie rzeczy niemożliwe od ręki... piękne!
#106 daszekmdn
Hahaaaa! :D :D :D
Czat można wyłączyć tylko nie wiem jakim klawiszem.
#107 denis333
Do wyłączania czatu służą opcje. Ewentualnie można zrobić to po przez zmianę kanału językowego w grze na mniej uczęszczany.
#108 Paulinux
W ogóle to nie wiem, przeszłam do jakiejś chyba dżungli, gdzie jest od cinciu komarów, w zasadzie to nie wiem, co mam tu robić, co mam osiągnąć itd.
#109 denis333
Ooj. To poszłaś zupełnie w innym kierunku. Zobacz pod b i powiedz jaka tam jest lokacja.
#110 Paulinux
W zupełnie innym kierunku, czyli że miałam iść w jakimś konkretnym?
current location: muddy swamp
#111 nuno69
Oj to jesteś trochę za bardzo na zachodzie jak na twoj obecny poziom zaawansowania :)
#112 Paulinux
Rozumiem. To gdzie na początek powinnam się udać?
#113 daszekmdn
Na island mainland nazbierać kleju etc.
Looknę czy mam konto i najwyżej pomogę.
#114 denis333
Gliny, nie kleju.
#115 daszekmdn
Ale pisze się clay więc zrozumiałę.
#116 denis333
Nie mniej jednak w ten sposób wprowadzasz ludzi w błąd. Na przyszłość unikaj tego typu świadomych pomyłek.
#117 daszekmdn
Zrozumiałe jest, jest. Więc?
Tak się przyzwyczaiłem i nic nie poradzę.
#118 nuno69
Noa ale błąd jest błędem
#119 denis333
Wracając do wątku, polecam wszystkim stronkę blackscreengaming.com
#120 nuno69
Tak ale bierzcie na nią poprawkę, d jakiegoś czasu jest ona nieaktualizowana.