survive the wild - gra zamknięta
Back to Archiwalne#81 jamajka
Ale widzący też tam niestety robią takie błędy.
#82 jamajka
Pytanko. WŁaśnie zginęłam i nie mam pojęcia, dlaczego. Rozumiem, że szybko mi pragnienie rosło, czy coś takiego... ale... jeszcze nie było tragedii, po prostu stałam sobie przed giftshopem i... może ktoś coś zrobił, to możliwe? Normalnie, jakby coś wybuchło. Ale gorąco było, jak w piekle, to może ja coś zrobiłam
#83 mojsior
może ktoś w ciebie strzelił z jakiegoś działka, tam tacy trole się zdarzają co zbijają se tak dla jaj
#84 nuno69
Nie, pewnie umarłaś z przegrzania. DOpuki nie mialaś włączonego PK to napewno nikt cię nie zabił.
#85 hryniek
A mi ktoś bez pk jakoś rozwalił tarcze kiedyś, ale.. troszkę mu to zajęlo, więc... TO na pewno nie to. BYć może włąśnie niesztety przegrzanko
#86 nuno69
Maja, jaki masz nick w grze? Możnaby pograć razem, wracam za jakiś czas więc...
#87 jamajka
Mam nick maja po prostu, albo Majka, nie pamiętam. Nie no, maya. Przez y. Ale to za jakiś czas.
#88 nuno69
OK, to pisz tu jak coś.
#89 daszekmdn
4 litery nie mogą być bo konto kasują
#90 nuno69
Chyba ze ma premium
#91 jamajka
No to Majka, czeżywiście, masz rację
#92 hryniek
ja muszę się z bear forest wydostać, o ile się oczywiście zaopatrzę w dostateczną ilość zwierzątek znajdujących się w tym lesie.
#93 Irniss
Kiedyś coś prubowałam w to grać ale jakoś tak mnie to nie użekło. MOże czas dać drógą szansę? ;)
#94 hryniek
@Irniss: Czemu nie. I dzięki za przypomnienie, bo muszę postać uruchomić co by im miłość nie dobiłą i mi nie usunęli konta, bo jestem troszku wyitemowany.
#95 pates
a pk jak włączyć?
#96 nuno69
W oknie chatu piszesz /pk.
#97 Celtic1002
No ja to nie umiem, jakoś się za nią zabrać, także tego.
Anna Frankowska
#98 kacper10
hej mam takie pytanie do weteranów stw. Jest jakiś item który przywabia niedźwiedzie? Tak jak na wilki jest gwizdek?
#99 nuno69
Niestety nie.