Wstałam dziś z koszmarnym bólem głowy, a za oknem zimno i mokro i w dodatku jutro praktycznie cały dzień spędze w podróży, wszystko przez to, że z tej mojej wiochy jeżdżą busy o dziwacznych porach i na pociąg, który mam przed siedemnastą musze wyjechać już po dwunastej. bo inaczej sie nie da. W Łodzi będę może na wpół do drugiej, w porywach na drugą i potem czekanie i bez produktywne spędzanie czasu.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
Ojj, to nie zazdroszczę. -- (Agata.d): Wstałam dziś z koszmarnym bólem głowy, a za oknem zimno i mokro i w dodatku jutro praktycznie cały dzień spędze w podróży, wszystko przez to, że z tej mojej wiochy jeżdżą busy o dziwacznych porach i na pociąg, który mam przed siedemnastą musze wyjechać już po dwunastej. bo inaczej sie nie da. W Łodzi będę może na wpół do drugiej, w porywach na drugą i potem czekanie i bez produktywne spędzanie czasu.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Czwórniaczek lepszy, jeśli już, chociaż ogólnie miód nigdy nie był moim konikiem. Za słodkie toto.
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
Padł mi kolejny dysk. Mam cichą nadzieję, że to kwestia obudowy, ale znając życie niekoniecznie. Znowu z wszystkim, co prywatne i nie da się pobrać. Backupy, backupy i jeszcze raz backupy. Dużą część mam, ale czy wszystko to się dopiero zobaczy.
Robię backupy i mam na tym punkcie fioła, z 3 dyski posiadam, kupię kolejny.
-- (tomecki): Padł mi kolejny dysk. Mam cichą nadzieję, że to kwestia obudowy, ale znając życie niekoniecznie. Znowu z wszystkim, co prywatne i nie da się pobrać. Backupy, backupy i jeszcze raz backupy. Dużą część mam, ale czy wszystko to się dopiero zobaczy.
Tomecki a jaki objaw niedziałającego dysku? Co pokazuje crystal disk info? Skrzypenka bardzo dobrze, ja też zacząłem bardziej systematycznie robić jak mi padł dysk z muzą. Btw w jakiejś tam przyszłości do backupu kupiłbym sobie taki dysk 3,5 cala.
I, co tu gadać, źle. A do tego stałe większe niż na ogół pobudzeni umysłowe, co jednak przekłąda się na zwiększenie siły "źle", "szaro" i "przygnębiająco", nie na jakieś sensowne prace, może poza garścią przemyśleń, które przedtem by mi w głowie nie postały. Nie polecam.
Niełam się i nie wkręcaj sobie od razu. Pochodź tak parę tygodni i dopiero zobacz. One jak wjeżdżają mogą robić rużności, ale potem złe odpuszcza. -- (djsenter): Pierwszy dzień na anty depreskach i odrazu skutki uboczne, głównie nawracające uczucie, że zaraz zwymiotuję :D Czego się jednak nie robi dla szczęścia?
--
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
W pewnym sensie nic nie pokazuje. Komp się wiesza przy próbie otwarcia. Teraz nawet nie otwieram. Jak go wyłuskam z obudowy to zobaczę czy to nie kwestia tejże.
To jest wgl ciekawe. Czasem podobnie reaguję, czasem kompletnie nic się nie dzieje złego. Ps. pPisze ci to gość potrafiący bez niczego załadować 20 łyżek miodu takiego zwykłego.. ;) -- (MarOlk): Skosztowałem dwójniaka u babci. Słodkie toto aż brzuch rozbolał.
--
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
No wygląda to tak, jakby komp próbował wczytać dysk, ale z jakiegoś powodu mu to się nie udawało. Mam nadzieję, że to jednak jest obudowa. Miałem kiedyś taki dysk seagate, który zachowywał się podobnie, niezależnie do jakiej obudowy się go włożyło to jak podłączyłeś go to zawieszał programy, które pracowały z tym dyskiem. Przykładowo crystal disk info potrafiał się uruchamiać w nieskończonosć albo diskpart w ogóle nie odpalał. A w ogóle monitorowałeś ten dysk pod crystalem czy nie?
No i właśnie to jest hdd czy ssd? Bo jeżeli hdd to zazwyczaj w większości przypadków nie padają one nagle tylko pojawia się informacja, że jest ileś tam np badsectorów albo są błędy odczytu. Tylko w przypadku dysków Seagate nie należy brać na poważnie parametru błędy odczytu, bo tam umieszcza jakieś swoje śmieci niezgodne z prawdą. Jakiej firmy jest ten twój dysk, który prawdopodobnie padl?
Jak ja nie lubię, gdy gówniarzeria nie ma szacunku do trochę starszych od siebie i wypowiadają się w sprawach, o których pojęcia nie mają. Ledwo studia skończyli, ba, może nawet nie skończyli, rynku pracy nie liznęli, ale są wszechwiedzącym na wszystkie tematy tego rynku pracy i rozum pozjadali w wypowiedziach na wszystkie tematy.