____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Pierwszy dzień na anty depreskach i odrazu skutki uboczne, głównie nawracające uczucie, że zaraz zwymiotuję :D Czego się jednak nie robi dla szczęścia?
Z ludźmi to nawet nie da się współpracować na obopulnie ustalonych zasadach i to w regulaminie grupy, skoro drugi admin zasrał grupę piętnastoma postami na jeden temat w jeden dzień to ja pierdolę taki interes. Brak poszanowania czyjejś pracy.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
@Żywek zależy które, czasami trzeba trochę po eksperymentować no i wiadomo, dawka też napewno gra rolę. Dużo czytam na ten temat i wiele badań wskazuje na to, że odpowiednie stosowanie połączone z terapią, to na ten moment najbardziej efektywny sposób leczenia. Mam przynajmniej nadzieję, że będzie to prawda w moim przypadku.
To ja czytałem badania, że leki, które oddziałowują na jakiś tmkonkretny proces w mózgu wcale nie pomagają, bo nigdzie nie ma zadnych badań, zę to akurat ta konkretna rzecz odpowiada za depresje.