Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Started by Zuzler 1579 posts last post 3 years ago Closed Page 69 of 79

Dzieci znowu chore.

@Zuzler dobrze mówi.
Give me a sign.

#1363 5 likes

Nie będę anteną, którą się nastraja do swojego widzi mi się, skończyło się.
Große Operndiva?

#1364 13 likes

Pada śnieg, pada śnieg, z nieba wali równo. Chce na spacer, ale wszędzie leży grubo białe gówno...

Zima zima ziiiima, pada pada śnieg.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#1366 1 like

Weź mi nawet nic nie mów...
ENFP

Ostatnio przez ten biały ZIP, to z kolegą jak wracaliśmy do internatu, to prawie godzinę chodziliśmy po parkingu,

Ehhhhh te konta microsoft... Trochę techniki i człowiek się gubi, ale ustawiam znowu - cóż mam począć :D
ENFP

No i znowu aromaterapia. :P
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Zgubiłam swój pokrowiec przeciwdeszczowy na skrzypce, no nie wiem, gdzie posiałam, a go potrzebuję.
Große Operndiva?

Ja to dzisiaj myślałam, że orła wywinę, na szczęście szłam z przewodnikiem.
Give me a sign.

Pierwszy dzień na anty depreskach i odrazu skutki uboczne, głównie nawracające uczucie, że zaraz zwymiotuję :D
Czego się jednak nie robi dla szczęścia?
Senter San

One nic nie dają.

#1374 1 like

A co, jesteś lekarzem?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Z ludźmi to nawet nie da się współpracować na obopulnie ustalonych zasadach i to w regulaminie grupy, skoro drugi admin zasrał grupę piętnastoma postami na jeden temat w jeden dzień to ja pierdolę taki interes. Brak poszanowania czyjejś pracy.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

@Żywek zależy które, czasami trzeba trochę po eksperymentować no i wiadomo, dawka też napewno gra rolę.
Dużo czytam na ten temat i wiele badań wskazuje na to, że odpowiednie stosowanie połączone z terapią, to na ten moment najbardziej efektywny sposób leczenia.
Mam przynajmniej nadzieję, że będzie to prawda w moim przypadku.
Senter San

A jaka to grupa?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

To ja czytałem badania, że leki, które oddziałowują na jakiś tmkonkretny proces w mózgu wcale nie pomagają, bo nigdzie nie ma zadnych badań, zę to akurat ta konkretna rzecz odpowiada za depresje.

Mało wiedzy jest w tym zakresie, niestety.
Sam fakt, że nie da się właściwie jej do końca wyleczyć o tym świadczy. Szkoda.
Senter San

A to nie tutaj, na Fb.
-- (daszekmdn):
A jaka to grupa?

--