kopnij ją w dupę, za przeproszeniem i ciesz się z tego wspaniałego spotkania, a pewnie ładne było to zdjęcie i ciesz się kochana tym zdjęciem i tym czasem <3
-- (Monte): Moja szanowna rodzicielka drze się na mnie bez powodu.
Obdrapane gardło, suchość w ustach, nie dobrze na rzyganie, temperatura tak dojebała że miałem halucynacje że jestem jakimś bogiem i coś o Hitlerze, łóżko jak się podniosłem parzyło, ledwo trzymam się na nogach a leki na dole... Zabijcie... Tak chory to kilka lat nie byłem. Jak bym miał teraz odpowiadać z tonów prostych to bym oblał sprawdzian. Wszystkie dźwięki mega podwyższone.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Uwielbiam ten czas poświateczny, kiedy jeszcze ksiądz po kolendzie od emerytów zbiera po stówce do koperty. Dałam upust swojemu niezadowoleniu, bo nie mogłam wytrzymać tej hipokryzji z ich strony i wszystko teraz na mnie. Czuję się jak upośledzona. O kompromitacji raczej mowy nie ma, zastanawiam się czasem, czy to problem leży we mnie, czy w tych zaściankowych, wbitych do głów zasadach? Mój brat cioteczny przyjechał z synem i kokleżanka akurat wtedy odwiedzi9ła moich dziadków. Ale będzie gadane. <3 <3
Lindziu, czy masz na myśli moje zdjęcie na Facebooku? Jeżeli tak, to było ładne. -- (skrzypenka): kopnij ją w dupę, za przeproszeniem i ciesz się z tego wspaniałego spotkania, a pewnie ładne było to zdjęcie i ciesz się kochana tym zdjęciem i tym czasem <3
A ja uwielbiam takie momenty kiedy to wszyscy narzekają, często jak najbardziej słusznie na poczynania plebana i z góry wiadomo, że nikt mu niczego w oczy nie powie, tylko dalej proszę księdza, całuję rączki. -- (camila): Uwielbiam ten czas poświateczny, kiedy jeszcze ksiądz po kolendzie od emerytów zbiera po stówce do koperty. Dałam upust swojemu niezadowoleniu, bo nie mogłam wytrzymać tej hipokryzji z ich strony i wszystko teraz na mnie. Czuję się jak upośledzona. O kompromitacji raczej mowy nie ma, zastanawiam się czasem, czy to problem leży we mnie, czy w tych zaściankowych, wbitych do głów zasadach? Mój brat cioteczny przyjechał z synem i kokleżanka akurat wtedy odwiedzi9ła moich dziadków. Ale będzie gadane. <3 <3
a ja tam nie wiem, czy księdza wpuszcze, a jak już, to mam dla niego tylko 20 złotych i niech spada.
-- (camila): Uwielbiam ten czas poświateczny, kiedy jeszcze ksiądz po kolendzie od emerytów zbiera po stówce do koperty. Dałam upust swojemu niezadowoleniu, bo nie mogłam wytrzymać tej hipokryzji z ich strony i wszystko teraz na mnie. Czuję się jak upośledzona. O kompromitacji raczej mowy nie ma, zastanawiam się czasem, czy to problem leży we mnie, czy w tych zaściankowych, wbitych do głów zasadach? Mój brat cioteczny przyjechał z synem i kokleżanka akurat wtedy odwiedzi9ła moich dziadków. Ale będzie gadane. <3 <3
-- (Monte): Lindziu, czy masz na myśli moje zdjęcie na Facebooku? Jeżeli tak, to było ładne. -- (skrzypenka): kopnij ją w dupę, za przeproszeniem i ciesz się z tego wspaniałego spotkania, a pewnie ładne było to zdjęcie i ciesz się kochana tym zdjęciem i tym czasem <3
Jestem zmęczona. Pojechałam do domu zawieść moje rzeczy, bo było ich pełno, potem do biedronki na zakupy, potem znowu do domu, by to wszystko rozpakować, a dużo było i ciężkie, a teraz znowu do mamy przyjechałam i jeszcze powinnam się uczyć i pisać pracę licencjacką, a mi się nie chce i nie zrobiłam sobie prawie nic z tego, co zaplanowałam, bo mi się ku*wa nie chce. No i co zrobić, żeby mi się chciało?
My też raczej wpuszczać nie będziemy, ale moja mama to już inna historia niestety. Ona jest właśnie z tych, co gadają, a potem wpuszcza, bo co ludzie powiedzą, jeśli tego nie zrobi? Masakra, nie cierpię takiej hipokryzji.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
A ja mam remont kibla :/ Ani się umyć, nawet wody nie ma u nas w domu obecnie. Wszystko porozpieprzane, bo trzeba było wymienić rury. Wszędzie syf tak sakramencki, że moja samodzielność obecnie ociera się o granice niebytu.
Happy hacking
This site uses cookies to enhance your experience.