Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Started by Zuzler 1579 posts last post 3 years ago Closed Page 29 of 79

Przez prawie cały wyjazd padało, do tego było za mało czasu...co prawda do pewnego stopnia przewidywałam, że tak będzie, ale nie jestem do końca usatysfakcjonowana.
Give me a sign.

#562 2 likes

Z niczym ostatnio nie mogę się wyrobić.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Ja niestety też nie.

-- (Agata.d):
Z niczym ostatnio nie mogę się wyrobić.

--
Große Operndiva?

Od wczorajszej nocy boli mnie głowa. Pomimo, że wziąłem rano tabletkę, o ona nic nie dała.

#565 2 likes

No, i coraz bliżej i bliżej, środa, rano droga do szpitala. Mega się boję.

#566 1 like

Byłem wczoraj w teatrze. Audiodeskrybcja do dupy, sztuka jeszcze bardziej. Cytując z "Misia": W mordę kopany, w życiu bym do teatru nie poszedł"

#567 2 likes

Zmarł Jerzy Urban. Z żalu zjem chyba uszka z barszczem, a jakże, czerwonym. Niestety nie powie już: "Prima aprilis, skurwysyny"

To truizm w chuj, ale będzie dobrze. W każdym razie bądźmy tej myśli.
-- (Milena132):
No, i coraz bliżej i bliżej, środa, rano droga do szpitala. Mega się boję.

--
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

@Milena132 będzie dobrze :).
Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

#570 1 like Edited

Milenko droga, to nic miłego, ale niestety potrzebnego. Trzymam kciuki i oby wizyta coś wniosła dobrego do twojego samopoczucia.
ENFP

Dzięki bardzo. Wizyta jak wizyta, najważniejszy będzie efekt zabiegu.

#572 1 like

Niby spałem ponad 8 godzin i wszystko jest jak powinno, ale jakiś przymulony i bez życia się dziś czuję.
Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień, który w sumie jest moim ulubionym, bo same fajne przedmioty się ma i produktywne się rzeczy na nich robi, pomoże mi odżyć.
Co to za czasy, że wszyscy albo chorują, albo nie mają na nic siły?
Senter San

#573 1 like

Widzisz Senterku, takie słabe towarzystwo. Ty też nie grzeszysz często dobrym nastawieniem do życia zarówno jak ja. Taka kolej rzeczy - jebana sinusoida.
ENFP

Spałem dzisiaj tak na trzy czwarte, tzn obudziłem się między trzecią, a czwartą w nocy.

najpierw sentera, a teraz mnie coś bierze.

Ooo, Marolk to tak jak ja, obudziłęm si w nocy ok 03:40 a potem zasnąłem no i troszkę zaspałem niestety, ojjj ciężko się było z łoża pozbierać :D

Ej, to coś dziwnego, bo ja się też w okolicach 4 obudziłam i nie mogłam zasnąć
Happy hacking

A może jest pełnia albo coś i dlatego nie możecie spać?
Give me a sign.

A ja spaem jak suseł do piątej
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

I znowu ktoś chce za mnie decydować. Normalnie jakbym była niepełnosprawna intelektualnie, a nie niewidoma. A potem zdziwienie, że wyrażam swój sprzeciw i się buntuję.
Give me a sign.