Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Started by Zuzler 1579 posts last post 3 years ago Closed Page 21 of 79

Markus ja polecam kable microusb w oplocie z Ikei. Serio, mam taki od lat i nigdy się nie zepsół mimo, że był dość często eksploatowany. Przykładowo oryginalny kabelek od iphonea padł jak mucha.

Oo, panie, już nie to zdrowie na takie teges...

A ja śpię całkiem normalnie, ale co z tego, jak wokół szaro i bez sensu.
-- (Zuzler):
O, witamy w klubie, Tomaszu. :(

--

To bardzo szkoda, Rafale.

I znowu, tylko czytak trawi kartę cf, albo ja jestem zbyt tempy i nie wiem jak to normalnie do czytnika wsadzić, drugiego już z resztą.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Ostatnio jestem jakiś taki bez chęci do życia. przydały by się jakieś zmiany, wyjazd, lub cokolwiek innego, co przełączyło by pstryczek. Ale póki co perspektyw brak. Nawet granie jako dj mnie niezbyt cieszy. Chyba już serio jakiś grób nade mną zawisł.

Ooo Tak Michale, nawet nie zdajesz sobie sprawy, jak świetnie cię rozumiem. Czuję się dokładnie jak ty i tak samo jak ty mam ochotę gdzieś wyjechać, zmienić choć na chwilę środowisko.
Give me a sign.

Zaczynam się przyzwyczajać.
-- (Zuzler):
To bardzo szkoda, Rafale.

--

#409 1 like

To bardzo źle, Rafale, bo znaczy to, że pryjmujesz to po prostu.

#410 2 likes

Ech jak ja uwielbiam jak ktoś nie szanuje mojego czasu/ Umawia się ze mną na zajęcia, ja specjalnie wstaję wcześniej, chociaż mam dzień wolny od pracy i co? Zajęcia się nie odbywają, mało tego nie dostaję informacji o ich przełożeniu na inny termin.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#411 1 like

Hrhehe, ubodło koleżankę. xddd
Swoją drogą Zuzanno, postaraj się przetrzymać w dzień i nie pokładać się, to pomaga. Też tak robię, gdy mi się sen przestawi i potem normalnie już w nocy śpię.

-- (Zuzler):
Ja od kilku już tygodni nie mogę przestawić się ze spania przez cały dzień na coś bardziej typowego dla człowieka cywilizowanego. A staram się i nie, do cholery, siedzenie na tt akurat nie jest tu czynnikiem decydującym o czymkolwiek. jak mi się licznik przekręci, to bardzo chętnie z tego zrezygnuję.

--
Große Operndiva?

Ja ostatnio mało spałam, bo całymi dniami byłam w teatrze i wracałam do domu o dwónastej w nocy, teraz mam nadzieję, że od poniedziałku się to zmieni. Mam dziś stresujący dzień, bo gramy premierę.
Große Operndiva?

#413 1 like

Nie dziękuję za tę światłą radę, ponieważ nie jest ona pomocna w żadnym stopniu.

#414 1 like

W sumie ostatnio miewam troszkę takie huśtawki nastroju. Raz się czuję lepiej raz gorzej chodzi bardziej o tą swerę psychiczną. Chyba to jest związane z nadchodzącą maturą. Ja wiem, że nie muszę wcale jej zdawać, ale mimo, że nie planuję jeszcze na razie studiować to stwierdziłem, że może kiedyś ten papierek może mi się przydać. No, ale stres jest.

iest pomocna, znam wielu, którzy tak robią i im to pomaga. e dziękuję Jza tę światłą radę, ponieważ nie jest ona pomocna w żadnym stopniu.

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Komu jest, temu jest. Mi pomaga na bardzo krótko, a w rezultacie jest nawet gorzej.

#417 2 likes

Spojrzałem na ceny sushi w pobliskiej Susharni, z której czasami coś zamawiałem... Jebana inflacja.

#418 1 like

A planu zajęć na uczelni jak nie było, tak nie ma.
Große Operndiva?

Dla ciebie może nie, dla mnie tak.

-- (Zuzler):
Nie dziękuję za tę światłą radę, ponieważ nie jest ona pomocna w żadnym stopniu.

--
Große Operndiva?

To co ci pomaga? Stosój to, co ci pomaga i sobie uregulujesz sen.
Nie ma lepszej rady, niż przetrzymanie się.

-- (Zuzler):
Komu jest, temu jest. Mi pomaga na bardzo krótko, a w rezultacie jest nawet gorzej.

--
Große Operndiva?