Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Started by Zuzler 1579 posts last post 3 years ago Closed Page 20 of 79

Ja na razie nie narzekam. Przynajjmniej poszczególne człony wchodzą głęboko w siebie i całość się nie składa. a ceramiczna końcówka wydaje się wieczna. No, mam nadzieję :D

Czyli z nimi troszkę loteria. Ja nie narzekam czwarty, czy piąty rok. No po zatym, że już zniszczona, ale robi co ma robić.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#383 Edited

Kabel micro usb, który kupiłem sobie prawie rok temu, bo 16 września 2021, dzisiaj przestał mi działać. Po wpięciu do urządzeń, nie wykrywa ich. Ani nie wykrył mi sansy clip zip, ani samsunga galaxy s6. A na dzisiaj kabel micro usb mi się przyda, bo chciałbym sobie zgrać na sansę nowe składanki, które sobie wczoraj przez Allegro zamówiłem.
Jak pech, to pech na całego! Wszystko musi się psuć akurat w tym momencie, kiedy mi jest potrzebne!

To do Zipa dali microusb?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Tak, microusb jest w tej mp3.

#386 4 likes

Ależ ty Markus problemy robisz. Często gdzieś po domu u każdego wala się conajmniej kilka takich kabelków. Tu złożeczysz na kabel, tu na pogodę, tu na radio i na co tam jeszcze. Tak, w ZIPie jest micro.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

Coraz trudniej z tym akurat złączem, bo na szczęście to padło jest wycofywane.

#388 2 likes

Sen mi się rozleciał i raczej brak perspektyw na szybką poprawę.

#389 1 like

O, witamy w klubie, Tomaszu. :(

#390 1 like

Ja też kurna spałem siakoś takoś ciulowo.

A ja najpierw budzę się o 7, a potem o 11:30 i nie powinno tak być!
ENFP

#392 1 like

Ja mam sinusoidę. Dzień zajebistego wyspania, tak jak dzisiaj, a następny totalnej zamuły z niewyspania rozumianego jako czterogodzinny sen od 22 do 2. Chodzę wtedy po ścianach.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

To ja nie - niestety... :( Denerwuje mnie coraz bardziej to moje rozmemłanie.
ENFP

Ja się z dziką regularnością budzę o 2 w nocy

#395 1 like

Ja od kilku już tygodni nie mogę przestawić się ze spania przez cały dzień na coś bardziej typowego dla człowieka cywilizowanego. A staram się i nie, do cholery, siedzenie na tt akurat nie jest tu czynnikiem decydującym o czymkolwiek. jak mi się licznik przekręci, to bardzo chętnie z tego zrezygnuję.

#396 1 like

U mnie z tym snem ostatnio też słabo. Ide spać po 23, budze się w okolicach 2 i po spane.
-- (Zuzler):
Ja od kilku już tygodni nie mogę przestawić się ze spania przez cały dzień na coś bardziej typowego dla człowieka cywilizowanego. A staram się i nie, do cholery, siedzenie na tt akurat nie jest tu czynnikiem decydującym o czymkolwiek. jak mi się licznik przekręci, to bardzo chętnie z tego zrezygnuję.

--

Kurde, co ta druga w nocy ma w sobie, że właśnie o niej człowiek się budzi?

Lekarstwo na to jedno, wspólna impreza ;)
Oczywiście nie na sucho. :P
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#399 1 like

Ale do drugiej w nocy czy od drugiej w nocy :P

Do pierwszego obcięcia hihi. Musi nastąpić przed drugą, wtedy może się co przestawi. :D