Ludzie na siłę mnie wyciągają na jakieś ryby, a jedno dosadne nie już nie dociera. Trzeba powiedzieć 3 razy, to jeszcze walną focha na dowidzenia. Swoją drogą jedno z najgorszych hobby, jakie istnieją.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Stopka. <3 <3 -- (djdenismusic): W sklepach nie ma płyt dvdr, a allegro wypluwa mi aukcje z 50 szt, lub 10 szt. Ja! potrzebuję! jedną! Jedyną, płytę dvd! Ehh co za czasy.
--
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Cinkciarzu. Ostatnio pan kononowicz znakomicie wpisuje się w nicość mojego życia. ja wiem, że on to teoretycznie mówił w innym celu, no ale jednak chyba ma rację w nieco innym kontekście. Nie będzie niczego i koniec!
@marolk nie no. takich rzeczy, to ja nie oglądam :P Bardziej chodziło mi o złote myśli kononowicza z roku 2006. A konkretniej o tą jedną, jedyną. To były czasy, gdzie Krzysiu jeszcze powiedzmy że jakoś tam myślał.
Całe szczęście u mnie jeszcze niema tego problemu i można kupić pojedyńcze płytki. -- (djdenismusic): @misiek dzięki. Już kupiłem 10 szt na alledrogo. Z bólem serca, ale to była konieczność.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
This site uses cookies to enhance your experience.