Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Założony przez Zuzler 1579 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Zamknięty Strona 14 z 79

(Zuzler): ma przyjść pod koniec sierpnia, na początku września.
A elektrycerz chociaż przybył?

--

No przeciez on jest niepoważny.

#263 1 polubienie

Ludzie na siłę mnie wyciągają na jakieś ryby, a jedno dosadne nie już nie dociera. Trzeba powiedzieć 3 razy, to jeszcze walną focha na dowidzenia. Swoją drogą jedno z najgorszych hobby, jakie istnieją.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Eee. Paanie. Taki relaks na rybkach jest zajebisty! Nawet kiedyś samemu zdarzyło mi się coś złowić. :)

W sklepach nie ma płyt dvdr, a allegro wypluwa mi aukcje z 50 szt, lub 10 szt. Ja! potrzebuję! jedną! Jedyną, płytę dvd!
Ehh co za czasy.

U mnie w sklepie są.
Na ryby też kiedyś jeździłem.
Tak poimprezowałem że zara chyba umrę na kaca, a i zgubiłem dwumetrowy kabel. Ehh.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Wczoraj utopił się mój brat cioteczny, niestety zmarł. Był na wycieczce poza Polską. Jest mi z tego powodu smutno, bo to był członek naszej rodziny.

#268 5 polubień

Dlaczego do niektórych ludzi nie dociera, że nie zawsze mają rację i nie zawsze ich musi być na wierzchu?
Give me a sign.

Dla mnie zamuła totalna.
-- (djdenismusic):
Eee. Paanie. Taki relaks na rybkach jest zajebisty! Nawet kiedyś samemu zdarzyło mi się coś złowić. :)

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

@misiek dzięki. Już kupiłem 10 szt na alledrogo. Z bólem serca, ale to była konieczność.

Stopka. <3 <3
-- (djdenismusic):
W sklepach nie ma płyt dvdr, a allegro wypluwa mi aukcje z 50 szt, lub 10 szt. Ja! potrzebuję! jedną! Jedyną, płytę dvd!
Ehh co za czasy.

--
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Cinkciarzu. Ostatnio pan kononowicz znakomicie wpisuje się w nicość mojego życia. ja wiem, że on to teoretycznie mówił w innym celu, no ale jednak chyba ma rację w nieco innym kontekście. Nie będzie niczego i koniec!

#274 2 polubienia

Ale to przeciez dobrze. Jesli nie będzie niczego, to będzie coś

Uniwersum Szkolna 17 to czyste zło :P

@marolk nie no. takich rzeczy, to ja nie oglądam :P
Bardziej chodziło mi o złote myśli kononowicza z roku 2006. A konkretniej o tą jedną, jedyną. To były czasy, gdzie Krzysiu jeszcze powiedzmy że jakoś tam myślał.

#277 1 polubienie

@zuzler nie ma żadnego cosia! Bo nie ma niczego.

Build failed, build failed, build, kurwa, failed!
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Ja tam się powtarzać, Michale, nie chcę, ale jednak...

Całe szczęście u mnie jeszcze niema tego problemu i można kupić pojedyńcze płytki.
-- (djdenismusic):
@misiek dzięki. Już kupiłem 10 szt na alledrogo. Z bólem serca, ale to była konieczność.

--