No takie ciulstwo, które służy do haftowania. Wiem że coś takiego istnieje, ale wrzucę w Google, to może mi coś wyjdzie. O, proszę bardzo https://allegro.pl/listing?string=hafciarki
Zastanawiam się też, czy dałoby się zrobić taką jakąś zasadę, żebyśmy się nie blokowali na danej literze. Myślę o takim czymś, że jeśli zblokujemy się na jakiejś literze, to możemy zamiast danego U albo H dać słowo na wcześniej pominiętego diakrytyka i lecieć dalej z alfabetem. Ma to sens?
Czyli w sumie jednak nie ma. Może wtedy w ramach karniaka trzeba wymyślić dodatkowo 2 słowa na poprzednią lub następną literę, które będą się liczyć jako jedno?
No ale jak nie masz pomysłu, to nie wyjadaj prostych literek. To tak, jakbyś wyjadł z ciasta wszystkie rodzynki, a wszystkim zostawił całą resztę. Jak Daszek wygrał, jak podał tylko jedno słowo? Wygrywa ten, kto poda najwięcej.
A po co więcej? Wystarczy jeden. Chodzi o to, że wygrywa ta osoba, która w alfabecie wymieniła więcej słów zaczynających się na kolejne litery, a najwięcej sumarycznie masz Ty w tej rundzie