Nie, teraz kolega Misiek wymyśla.
A: Ale Ale Aleksandra. B: być kobietą C: czy te oczy mogą kłamać D: daj mi tę noc :D
INFP
2022-03-08 20:39
3 likes
Dobrze. Na koniec tak tylko jeszcze zaznaczę, że Koleżanka trafiła z literką. Poczytam to jako szansę, ze kiedyś taki utwór powstanie. <3
INFP
Ok, to skoro chcecie iść tym tropem to poproszę jak najwięcej celebrytów: artystów pisarzy, muzyków, aktorów etc.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Ale nazwiskami czy imionami czy czymkolwiek?
Happy hacking
Niech będzie, że czymkolwiek, jak nie znacie imion i nazwisk mogą być psełdonimy.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Anna German Bogusław Linda Celine Dion Davies Miles Ewelina Lisowska Farna Ewa
Happy hacking
Grzegorz Turnał Halina Kunicka Iwona Węgrowska James Arthur
Happy hacking
Kochanowski Jan a dalej Wam zostawię, może jeszcze ktoś mnie przebije :)
Happy hacking
Krawczyk Krzysztof, Kukulska Natalia, Lato Grzegorz
2022-03-09 06:33
Edited
Marcin Rozynek (Rozenek zawsze zapomnę a spotkałem się nawet że ktoś podpisał go jako Rodzynek xD), Natalia Kukulska, Obywatel GC, Piotr Rubik, Rafał Brzozowski, Stanisław Soyka, Tadeusz Woźniak, Urszula Sipińska, Wojciech Fokus Alszer, Zbigniew Wodecki, Żebrowski Michał.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Przebiłeś mnie o jedno :) Dawaj
Happy hacking
No, to może stacje radiowe? :D Poslkie oczywiście.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
antyradio białoruskie radio racja(ta stacja mieści się w Białymstoku)
Pozdrawiam
Fajna kategoria.Chilli zet DHT oczywiście :P Eska Fama
Happy hacking
Gra. W sensie radio gra, ale to chyba oczywiste halo.radio inne radio jazz kultura
Happy hacking
Radio Gra Toruń, Hit Radio, Inne Radio, Radio Józef, Radio Kraków, Radio Lublin, Muzo FM
Katowice lem.fm melo radio niUS radio
Happy hacking