No mocno nawet, podobnie jak patelnia, okręt wojenny i granatnik, bo przecież skrótowców miało nie być.
Sama Paulinux pisała, że patelnia była by ok :D okręt wojenny moim zdaniem nie naciąane,
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
granatnik hm, rakieta balistyczna
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
No a ten cały granatnik i to cóś na "v"?
balteam — Post 165 of 403
2022-03-07 21:46
1 like
Edited
rakiety v2 Niemcy opracowywali to jużzależyjak kto patrzy
I tak nie wygrałem raczej, więc drobne naciąganie nic nie zmienia :P
Walter,
Miarą miłości jest miłość bez miary
2022-03-07 21:48
2 likes
a na u może uran?
Ej, na u przecież uzi, ten izraelski pistolet.
o, brawo.
Kurde, znowu ja? No to może sprzęty agd.
blender, czajnik, depilator,
Farelka, garnek, jajczarka, krajalnica, lodówka, mikser, odkurzacz, pralka, suszarka, toster
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
umywalka, wirówka, zmywarka
Happy hacking
No eeeej, to chamsko pomijać litery!
Paulinux — Post 178 of 403
2022-03-08 09:07
1 like
Edited
Dokładnie. Tak się nie robi. Po prostu nie zauważyłam, ale to bardzo nieciekawa praktyka. Zróbmy na przyszłość tak, że jak ktoś pomija litery, to traci możliwość wygranej w danej rundzie.
Happy hacking
A na e niech będzie ekspres do kawy.
Happy hacking