Transcription
Witam Was wszystkich bardzo serdecznie w kolejnym tutaj głosowym wątku na naszym Eltenie i w dzisiejszym wątku głosowym chciałbym poruszyć temat moich, Waszych, no naszych ników i ich historię, jeśli jakąś macie i skąd się one wzięły. No podobny wątek już jest na forum tekstowym, no ale nie każdy zagląda na tekstówkę tak, bo ja to równo i tu i tu zaglądam, ale nie każdy na tekstówkę zagląda aż tak często, więc tak, zacznijmy może od moich ników. No mój pierwszy nik tak naprawdę to Gracjanos200. I po raz pierwszy się zarejestrowałem tam na audioforum i szczerze mówiąc tam dopiero nik sobie pierwszy wymyśliłem. Ja uważam ten Gracjanos200 za mało oryginalny nik, ja sam uważam, no w niektórych podlewach jeszcze się jako, jeszcze się rejestruje jako, rejestrowałem właściwie, bo teraz staram się już tego niku nie używać, chociaż mam konto na Eltenie drugie takie do testów, które jest Gracjanos200, ale to na inny ten temat. No i ogólnie to... Ogólnie później jeszcze na Eltenie postanowiłem coś nowego zrobić, DJ Graco, no nie, myślę, że to już bardziej, że to już lepiej brzmi, swoją drogą, bo też się interesuję muzyką elektroniczną i szczerze mówiąc bardzo lubię puszczać muzykę, dlatego nik dla mnie jest ten przystępny, już wytłumaczyłem skąd się wzięła ta historia. Jeszcze co do Gracjanos200. Nie wiem po prostu dlaczego ten nik powstał, tak po prostu powstał i tyle. Mam jeszcze trzeci nik, mcdn i można mnie tam spotkać głównie w jakichś crazy party, redspotach albo innych typu rzeczach, bo na grach wolę być całkowicie anonimowy, dlatego mam po prostu mcdn i ten nik też nie ma jakiejś specjalnej przyczyny, po prostu tak sobie palnęłem na klawiaturze i tak jakoś, no tak, tak było tu na klawiaturze co palnęłem i takie cztery literki mi wyszły. No i tak, tak było tu na klawiaturze co palnęłem i takie cztery literki mi wyszły. No i tak, tak było tu na klawiaturze co palnęłem i takie cztery literki mi wyszły. No i tak, tak było tu na klawiaturze co palnęłem i takie cztery literki mi wyszły. Tak więc to tyle jeśli chodzi o moje nicki. Zapraszam i chęcią posłucham co Wy na temat Waszych nicków. Tak więc pozdrawiam.