Forum

Ogłaszam, że będę!

Integracja Eltenowiczów

Previous 7 / 8 Next

Piotr

#121 ·

Będę:
Warszawa Konferencja Reha 03-06.10.2024.

Pitef

#122 ·

Będę na całej REHA, także gdy by ktoś chciał, stanowisko z urządzeniami lektorskimi, odtwarzaczami i telefonami. Chodzą słuchy, że będę miał najnowsze ZOOMY pod opieką. w PKIN.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

Piotr

#123 ·

Oooo, ja z dwoma Zoomami będę, ale prywatnymi xD, jeden najnowszy, drugi trochę starszy i niestety niegadający, ale z bluetoothem.
Miałem być również na stoisku z mikrofonami binauralnymi, ale niestety, wystawca dał d... yyyyy, wycofał się.

Piotr

#124 ·

-- (Pitef):
Będę na całej REHA, także gdy by ktoś chciał, stanowisko z urządzeniami lektorskimi, odtwarzaczami i telefonami. Chodzą słuchy, że będę miał najnowsze ZOOMY pod opieką. w PKIN.

No mam nadzieję, że Piotry się wreszcie spotkają.--

Adasadula

#125 ·

A to liptonik, na binauralki bym z chęcią przyszedł :)

-- (Piotr):
Oooo, ja z dwoma Zoomami będę, ale prywatnymi xD, jeden najnowszy, drugi trochę starszy i niestety niegadający, ale z bluetoothem.
Miałem być również na stoisku z mikrofonami binauralnymi, ale niestety, wystawca dał d... yyyyy, wycofał się.

--

piter9521

#126 ·

Ja też będę się kręcił na reha. Miałem nagrywać wywiady do tyflopodcastu, ale z listy wystawców wynika, że nie ma z kim.

Piotr

#127 ·

-- (piter9521):
Ja też będę się kręcił na reha. Miałem nagrywać wywiady do tyflopodcastu, ale z listy wystawców wynika, że nie ma z kim.

--
O, a gdzie jest lista?
Nie mogę znaleźć.

daszekmdn

#129 ·

Od 5.10 KRK na czas jeszcze nieokreślony więc jak co to wołać.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

wojtas

#130 ·

Będę wszędzie, tylko napisz gdzie

daszekmdn

#131 ·

Będę w nadchodzącym tygodniu w Warszawie. Jak coś, to pv. :)

daszekmdn

#132 ·

Ogłaszam, że z dużym prawdopodobieństwem będę tam, gdzie powiedzą mi, że mam być. :D

daszekmdn

#133 ·

Edited
Od dzisiejszego wieczora do poniedziałku będę w Katowicach.

kazek5p

#134 ·

Ogłaszam, że będę w krakowie od 14 do 17 sierpnia, więc jak coś to chętnie jakieś spotkanko.

djsenter

#135 ·

Ogłaszam, że 17 Sierpnia będę w Krakowie przez calutki dzień, a właściwie to od połódnia. Potem będę w Wawie do odwołania.
Senter San

lwica

#136 ·

1 likes
Ogłaszam że w Krakowie będę 20 i być może 21 sierpnia. :) Wraz z Jamajką.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

MarOlk

#137 ·

Wtedy to i ja, znaczy my będziemy

daszekmdn

#138 ·

Wtorek / czwartek Warszawa. Jak ktoś coś, pm.

Julitka

#139 ·

Dżis, teraz mówisz dopiero?
-- (daszekmdn):
Wtorek / czwartek Warszawa. Jak ktoś coś, pm.

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

turekcom

#140 ·

Ja najogólniej spotykam się w centrum Sosnowca pod pomnikiem kiepury bo mam blisko do centrum. Ale jak ktoś jest z Krakowa to prawdopodobnie w sobotę 23 maja 2026 będę w Krakowie na marszu równości. Jeśli ktoś chciałby się spotkać z eltena to mi piszcie, a o samym marszu to też pewnie informacje znajdziecie, gdzie co i jak, więc gdyby ktoś był w okolicy to możemy się spotkać.
Previous 7 / 8 Next