Ogłaszam, że będę!
Wróć do Integracja Eltenowiczów#121 Piotr
Będę:
Warszawa Konferencja Reha 03-06.10.2024.
#122 Pitef
Będę na całej REHA, także gdy by ktoś chciał, stanowisko z urządzeniami lektorskimi, odtwarzaczami i telefonami. Chodzą słuchy, że będę miał najnowsze ZOOMY pod opieką. w PKIN.
#123 Piotr
Oooo, ja z dwoma Zoomami będę, ale prywatnymi xD, jeden najnowszy, drugi trochę starszy i niestety niegadający, ale z bluetoothem.
Miałem być również na stoisku z mikrofonami binauralnymi, ale niestety, wystawca dał d... yyyyy, wycofał się.
#124 Piotr
-- (Pitef):
Będę na całej REHA, także gdy by ktoś chciał, stanowisko z urządzeniami lektorskimi, odtwarzaczami i telefonami. Chodzą słuchy, że będę miał najnowsze ZOOMY pod opieką. w PKIN.
No mam nadzieję, że Piotry się wreszcie spotkają.--
#125 Adasadula
A to liptonik, na binauralki bym z chęcią przyszedł :)
-- (Piotr):
Oooo, ja z dwoma Zoomami będę, ale prywatnymi xD, jeden najnowszy, drugi trochę starszy i niestety niegadający, ale z bluetoothem.
Miałem być również na stoisku z mikrofonami binauralnymi, ale niestety, wystawca dał d... yyyyy, wycofał się.
--
#126 piter9521
Ja też będę się kręcił na reha. Miałem nagrywać wywiady do tyflopodcastu, ale z listy wystawców wynika, że nie ma z kim.
#127 Piotr
-- (piter9521):
Ja też będę się kręcił na reha. Miałem nagrywać wywiady do tyflopodcastu, ale z listy wystawców wynika, że nie ma z kim.
--
O, a gdzie jest lista?
Nie mogę znaleźć.
#128 piter9521
Dostałem od midziego.
https://www.dropbox.com/scl/fi/lrbqtouqp5x875p4jqfa1/wystawcy-Reha-2024.docx?rlkey=t59xwqw4hqwl2gyn167q3srcs&dl=1
#129 daszekmdn
Od 5.10 KRK na czas jeszcze nieokreślony więc jak co to wołać.
#130 wojtas
Będę wszędzie, tylko napisz gdzie