Forum

Ogłaszam, że będę!

Integracja Eltenowiczów

Previous 3 / 8 Next

Zuzler

#41 ·

Chciałabym jedynie nadmienić, że rezygnuję z Krakowa. Natomiast w Warszawie mam zamiar się jednak pojawić tak, jak planowałam.

Paulinux

#42 ·

Szkueda.
Happy hacking

Zuzler

#43 ·

Jeszcze nieraz Paulino, nieraz pewnie się pojawię. :)

kazek5p

#44 ·

Przecie warszawka ważniejsza.
-- (Zuzler):
Jeszcze nieraz Paulino, nieraz pewnie się pojawię. :)

--

Zuzler

#45 ·

A w tym wypadku owszem, Kazimierzu, no bez urazy.

kazek5p

#46 ·

1 likes
Luz nic przecież złego nie miałem na myśli.
-- (Zuzler):
A w tym wypadku owszem, Kazimierzu, no bez urazy.

--

tomecki

#47 ·

2 likes
W najbliższy weekend Kraków, potem dwa tygodnie na luzie u siebie. Na luzie znaczy dzieciowie jadą pod samiuśkie Tatry więc czas na ewentualne odwiedziny mom.

Paulinux

#48 ·

Edited
No nieeeee. Naprawdę musisz zaraz przed sesją? Nie mogłeś ten tydzień później? :D
Happy hacking

kazek5p

#49 ·

Ja chętnie się spotkam, jak coś to dawaj znać gdzie co i kiedy
-- (tomecki):
W najbliższy weekend Kraków, potem dwa tygodnie na luzie u siebie. Na luzie znaczy dzieciowie jadą pod samiuśkie Tatry więc czas na ewentualne odwiedziny mom.

--

Julitka

#50 ·

1 likes
Ale ja właśnie z dzieciami chcem...
-- (tomecki):

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Pitef

#51 ·

Julitko. Tak obserwuję twoje poczynania/ wpisy na forach. Dochodzę tym samym do wniosku, iż odzywają ci się instynkty macieżyńskie. Mylę się?
Dzieciaki są cudowne, niekiedy dają popalić i to konkretnie, ale gdy by nie to, że jeszcze puki co mieszkam z rodzicami i bratem na niebywałej powieżchni 47 M KW, starał bym się niewątpliwie.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

tomecki

#52 ·

No, z dzieciami to jak co to zapraszamy do nas. Z resztą jakieś rozmowy na ten temat byli i jakoś się rozeszło.

Julitka

#53 ·

A no było wiele, było, chciało się dużo, a tu a to praca, a to dzieci, a to badania... :) Tak to widocznie jest w tym stanie.
@Pitew Odkrywasz niniejszym prawdę dobrze znaną wszystkim, którzy mieli ze mną dłużej do czynienia. :) Tak, dzieci kocham, choć one mnie nie. Taka np. Martynka popłakała mi się na rękach. :(

lwica

#54 ·

2 likes
Od jutra do niedzieli będę w Krakowie. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Julitka

#55 ·

W poniedziałek do południa chętna na spotkania w Wawie. :D

Paulinux

#56 ·

W przyszłym tygodniu będę w Poznaniu. If ktokolwiek, z kim nie gadałam is interested, to piszcie na priv.
Happy hacking

Zuzler

#57 ·

W przyszłym tygodniu? :O Myślałam, że to już w ten weekend...

Postukujacy

#58 ·

1 likes
Dziś popołudnie Warszawa, ktoś coś? :)
INFP

pajper

#59 ·

1 likes
Jak bardzo po południu? :D
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Postukujacy

#60 ·

1 likes
Będę aż do nocy i dnia następnego.
INFP
Previous 3 / 8 Next