ogłoszenia

nowy polski server redspota!

Started by violinist 91 posts last post 2 years ago Page 2 of 5

#21 1 like

@pates @nuno69 Niech mnie komputer naprawią, to postawię na linodzie w takim bądź razie.
Najwyżej będę musiał przepisać większość itemów, systemów i zmienić nazwę gry.
Zostawmy wybór w takim razie. Ci, którzy tęsknią za oryginalnym rs, z bazami, łatwiejszą grą, i tym jak miał wyglądać rs wedłóg niektórych, mogą grać na tym redspocie, co obecnie działa.
A ci, którzy polubili , takjakby, starszą wersję, po polsku, z unikalną mechaniką, za to z mniejszą ilością redspotowych itemów i większą ilością bugów :), będą mogli zagrać w rsx.
Taki i taki sposób zarządzania redspotem może być kożystny dla określonych odbiorców.

Eh, to w takim razie bez sensu jest to, co ja sobie uroiłem.

#23 Edited

nie ma odpowiedniego wątka do strategii bądź ciekawostek. Ale, gdyby nie to, że Leniwy tito nie chciał ruszyć się i rozwijać to, bo technikum etc, to miało być tak. Cytuję z roadmap
dodano podstawowy sapi support, l alt i r alt wyciza mowę, tak jak l shift i r shift, mogło być jóż w klienckim updacie
dodano dodatkowy slot w soundPool dla optymalizacji dźwięków {[może być unstable]
dodano tymczasowo teamy
dodano system reflektorów, Przy najmniej do m40
dodano podstawową broń do arsenału, możliwość dodatkowych broni i akcesoriów jóż w drodze, niestety będzie to client side, więdz aktualizacje broni będą w aktualizacjach klienta. Nie chodzi o zasięg,tylko o egzystencję
dodano dźwięki do dingoSMG. Dingo SMG jest fikcyjną bronią w call of duty. , będzie w jakimś sklepie z bronią lub w jakiejś fabryce
zoomin, powiększenie twojego widzenia, a raczej słyszenia przeciwnika, kiedy dokładnie celujesz myszką w gracza, dla klimatu prawdziwego fps
zoomout, odwrotnie

koniec cytatu
Moderacja może usunąć bądź edytować ten wpis.
Propozycja, Może dla obecnego rs damy po prostu grupę redspot.

Ja uważam, że jak się robi coś niezależnego to się robi coś niezależnego, a niejakieś złodziejstwo z COD, tak smo jak podpieprzone sourcy z COD... Ja na to miałem inną koncepcję i tego wszystkiego dodawał nie będę, natomaist ani niczeo nie usunę, no chyba jedyne co, to ten pseudo język dla dorosłych, gdzie jest kurwa na kurwie, a i kurwa na kurwie też łba nie urwie.

dla mnie i niektórych był dość komiczny. Paru ludzi używało jednak tego.
z COD jest tylko dingo machinegun, i rewrite systemów, w bgt, też miał być

Żadnego rżnięcia z COD.

Jakie znowu cod
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

call of duty

Dobra, potem jakiś serwer postawię, ale trochę modyyfikacji jednak będzie.

jednak ten, który teraz mamy też jest zajebisty przedewszystkim można fajne zajebiste bazy robić i projektować sobie wnętrze tej bazy jak tylko się chce.

@zywek zgadzam się. Trza będzie zoptymalizować serwer, włączyć timery do itemów, przepisać itemy i itemgrabbery

Item grabbery moim zdaniem wyjebać. Zmniejszyć liczbęietmow na mapie o 90%.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

dobry pomysł, zwłaszcza, że itemy będą od nowa tworzone. Dopiero będę mógł za tydzień się zająć, jak kompjutera zakupię ze stypendium.

No i git. jak dla mnie to wgl usunąć silnik RS i napisac wszstko od zwra.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Eh, jak itemyusunąć?
Co wy w ogóle tu planujecie przepraszam...
Zreszta własnie zrobiłem podwaliny pod budowanie domów i dlaczego ja mam teraz to wszystko wywalić?

@zywek itemy z rs typu bullet bomb, item grabbery

No w sumie item grabbery można wywalić od razu, a nie wiem czemu bomb odłamkowych by miało niby nie być.

trza od nowa stworzyć to cudo, bo impact bomby zatrzymywały serwer

BO nie umiecie się zająć optymalizacją.