@pates @nuno69 Niech mnie komputer naprawią, to postawię na linodzie w takim bądź razie. Najwyżej będę musiał przepisać większość itemów, systemów i zmienić nazwę gry. Zostawmy wybór w takim razie. Ci, którzy tęsknią za oryginalnym rs, z bazami, łatwiejszą grą, i tym jak miał wyglądać rs wedłóg niektórych, mogą grać na tym redspocie, co obecnie działa. A ci, którzy polubili , takjakby, starszą wersję, po polsku, z unikalną mechaniką, za to z mniejszą ilością redspotowych itemów i większą ilością bugów :), będą mogli zagrać w rsx. Taki i taki sposób zarządzania redspotem może być kożystny dla określonych odbiorców.
nie ma odpowiedniego wątka do strategii bądź ciekawostek. Ale, gdyby nie to, że Leniwy tito nie chciał ruszyć się i rozwijać to, bo technikum etc, to miało być tak. Cytuję z roadmap dodano podstawowy sapi support, l alt i r alt wyciza mowę, tak jak l shift i r shift, mogło być jóż w klienckim updacie dodano dodatkowy slot w soundPool dla optymalizacji dźwięków {[może być unstable] dodano tymczasowo teamy dodano system reflektorów, Przy najmniej do m40 dodano podstawową broń do arsenału, możliwość dodatkowych broni i akcesoriów jóż w drodze, niestety będzie to client side, więdz aktualizacje broni będą w aktualizacjach klienta. Nie chodzi o zasięg,tylko o egzystencję dodano dźwięki do dingoSMG. Dingo SMG jest fikcyjną bronią w call of duty. , będzie w jakimś sklepie z bronią lub w jakiejś fabryce zoomin, powiększenie twojego widzenia, a raczej słyszenia przeciwnika, kiedy dokładnie celujesz myszką w gracza, dla klimatu prawdziwego fps zoomout, odwrotnie
koniec cytatu Moderacja może usunąć bądź edytować ten wpis. Propozycja, Może dla obecnego rs damy po prostu grupę redspot.
Ja uważam, że jak się robi coś niezależnego to się robi coś niezależnego, a niejakieś złodziejstwo z COD, tak smo jak podpieprzone sourcy z COD... Ja na to miałem inną koncepcję i tego wszystkiego dodawał nie będę, natomaist ani niczeo nie usunę, no chyba jedyne co, to ten pseudo język dla dorosłych, gdzie jest kurwa na kurwie, a i kurwa na kurwie też łba nie urwie.
jednak ten, który teraz mamy też jest zajebisty przedewszystkim można fajne zajebiste bazy robić i projektować sobie wnętrze tej bazy jak tylko się chce.
Eh, jak itemyusunąć? Co wy w ogóle tu planujecie przepraszam... Zreszta własnie zrobiłem podwaliny pod budowanie domów i dlaczego ja mam teraz to wszystko wywalić?