ogłoszenia

nowy polski server redspota!

Started by violinist 91 posts last post 2 years ago Page 3 of 5

a potem najtródniejsze. Stworzyć jakiś system broni. Ja bym był za tym, że gracz może wziąść tylko jedną broń długą, i jedną poboczną bądź białą typu sztylet

#42 Edited

@zywek zauważ że impact bomby zakodował ten ktuś przed nami, kto nie za bardzo umiał kodować serwer. Bo przed tym jak żeśmy my robili, serwer był dość niestabilny i zrobiony na pana wiesia, po polsku

Eh, usunął mi się wpis... Mówiłem, że ja tm bym żadnych mieczy tu nie wsadzał bo i tak sie nikomu ni bęzie w to chciało grać, natomiast mówiłem, że repzytorim tego aktualnie przeniosłem na gita na nvps... Jest sytuacja tego typu, że gdzieś tam między czasie pisze tłumacz bgt na c++ żeby można było sobie kody normalnym vs czy gcc kompilować i żeby stare kody też działały, ale to kuuupa roboty jest.

#44 Edited

ooo to piknie by było. Ty byś cuś w cpp porobił, ja w bgt i by było git.
Swoją drogą, jak jóż jest to repozytorium rs najnowsze w gicie, dołączyłbyś pan moją skromną osobę?
Ehh tutaj się robi jakieś deweloperskie cuś zamiast ogłoszenia nowego srv

Klaudiusz, item grabbery papa, wypieprzyć można. Ja bym dodał jakieśczołgi albo samochody, może łodzie albo inne skutery wodne, a co do broni dać system kabur. To znaczy, mamy dwie nogi, więc dwie kabury. Zrobić jak w the last of us. Masz osobne kabury na krudką i długą broń, plus do tego powiedzmy, pas na miecz albo innąszablę.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

@pates i o to mi chodziło, 2 kabury na jakąś broń, i pas na jakąś broń białą, to może być cuś. Dźwięki czołgu jóż są

a i do bibliotek dźwiękowych będzie trza sięgnąć. Bo dobry dźwięk to dróga podstawa

Hm, odezwij się, mam coś co może cie zainteresować. Dokładniej, ostatnio z dwiema innymi osobami jedną znasz, kupiliśmy pakiet dźwięków za 85 dolców.

Zabrali się do roboty w tedy gdy powstało nowe. Brakło motywacji czy jak?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

@daszekmdn ano, brakło, brakło. Wszak konkurencja zachęca i motywuje do roboty, czysz nie?

Tito, albo zrobić tak że masz łącznie 3 nazwijmy to miejsca na broń, czyli kabura długa, krudka i pas, ale sam wybierasz czy chcesz wszystkiego po 1, czy 2 pasy, etc.

@Pates Proszę cię, wiesz jak wygląda kabura na broń długą?
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

@Nuno po 1 to gra, po 2 w tlou to się sprawdzało.

Tylko byscie gradli
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

eh, ten wasz redspocik był świetny.

eeee tam lepiej dawajcie na tego redspota bo fajniejszy bo bazy są i wgl jest fajnie

#57 Edited

Jak dla mnie ten jest faktycznie lepszy :D. Dodane są rzeczy, których tamten nie posiada.
Ale i tamten ma rzeczy, których nie posiada ten. Szkoda, że się zcalić nie da.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

ano, ciekawe jak wyglądałby zcalony redspot.
Ale jest po prostu za dużo różnic by to wszystko zcalić. I inne koncepcje tegoż, ten, nowy redspot jest kontynuacją oryginału, bazy, teamy etc. Tak więdz i ci, którzy chcą oryginał i ci, którzy jednak preferowali tamtego redspota będą mieli w co grać. A i ja czasami pogram w kontynuację oryginału, fajna jest melee arena
Ten stary, miał od redspota powoli odchodzić i miał mieć klimat FPS shootera.

Eh, to ja nie wiem...

#60 1 like

Powiedzcie mi, czy w ogule teraz da się pograć w jakiego kolwiek?