I takjeszcze do tych co się tak martwią o te miliardy, które trzeba byłoby przeznaczyć na renty. No kochani, ale to chyba żyjecie w oderwaniu od rzeczywistości. Przecież nasi rządzący ochoczo rozpieprzają miliardy i to nie tylko w złotówkach, ale również w euro, więc w czym problem? I nie jesteśmy temu winni jako niepełnosprawni.
Miliardy na TVP, utopiona kasa w elektrowni Ostrołęka, utopiona kasa w Baranów i ten śmieszny kompleks lotniczy, teraz 3 miliardy na jakiś fundusz od klęsk żywiołowych obligatoryjny, miliardy idące na prokreacje, która wcale w górę nie poszła, miliony na wybory kopertowe itd. itp. a wy się tak martwicie, że zabraknie... I ktoś powie inflacja no nie? Ja już Was znam. Ale jak ma nie być inflacji jak politycy wręczają sobie niebotyczne sumy podwyżek, diet, nagród, jak Pan Glapiński daje sobie podwyżkę o której wielu może tylko pomarzyć. Zejdźmy na ziemię i nie bądźmy takimi filantropami dla państwa już bez przesady.
Nie zależy mi na podwyżce świadczeń jak już pisałem, ale nie ma co ganić tych, którym zależy, bo nie są głupi i widzą co się dzieje w kraju.