Inne

bawimy się programami i wszelkiego rodzaju możliwościami do zmiany głosu.

Started by violinist 53 posts last post 7 years ago Page 2 of 3

Transcription

now we'll get started. we'll be watching our teacher on their cpt you'll be watching our teacher to get a good look at anything you see.

Happy hacking

Transcription

Wniosły helikopterek, to z tego wyszedł.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Transcription

...coś nowego lub starego... ...nowego lub starego... ...nowego lub starego... ...nowego lub starego... ...wszyscy się dowiecie sami... ...ale ja tak mówię...

#24 Archived

Transcription

Hehe, no dobra, to było niezłe. No, to było całkiem niezłe. A co do tutaj wątku? Jakieś jeszcze pytania? To się pisze SCRAMBY.

Transcription

Program, tego właśnie nie pamiętam jak on się nazywa, ale on po prostu działa tak jak fake voice, czyli zmienia tylko wysokość, ale właśnie zapomniałem jak on się nazywa i to jest taki program portable, on jest tylko w pliku .exe, nic więcej.

Transcription

No witam was wszystkich bardzo serdecznie, no. Czemu nie? Skoro to jest błądek do zmiany głosu. A błądek odwalanie i tak zostanie usunięty, więc chyba... Nie, nikt tutaj za duplikowanie nie da mi osiągnięcia. No, tak więc ja teraz mówię z głosem obniżonym. O jakieś 40-50% waldecyty. I no i tak to wygląda. Z takim potworem jestem mały.

Transcription

Nie zapomnijcie zasubskrybować oraz zafollowować mnie na Facebooku!

Transcription

Widok elementów lista, audacity, stacja, stacja, elten, ikona, audacity, ikona, trzy strzał, audacity, audacity, widok, stacja, stacja, elten, ikon, audacity, ikona, trzy strzał, audacity, widok, ścieżki, tabel. I przepraszam, że tak nagrałem, ale na razie się nie nauczyłem inaczej. Pozdrawiam.

Transcription

No nieźle, nieźle, jak mi ćwiczyć.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Transcription

M. No i to było mnie to właśnie teraz jakby to Wam powiedzieć i odejściało mi się wszystkim i dla Was w ogóle komentować czegokolwiek. M.

Transcription

Nie, po co zrobiłeś to tuło, nie rozumiem. Chcesz mógłś kontrolować, mógłś edytować, edytować coś.

Transcription

A, bo jakoś o tym nie pomyślałem, ale dzięki za radę. Niestety mam tylko to Audacity, Audacity. To co wy pokazujecie to, to kurcze przebija to co ja kurcze tutaj. To przebija normalnie wszystko. A, i Daszek czym ty to zrobiłeś? Czym ty to zrobiłeś takie? Ogon i tyle. Ludzie, a czym ty to zrobiłeś?

Transcription

No to skoro to jest program do zmiany głosu, to jak mnie teraz słychać, podzielcie się swoimi opiniami, jak mój głos został zmieniony.

Transcription

Hmm, a co do pytania Kmicica, czym to Daszek robił, to Daszek to robił Gold Wave'em, ale to, ale to żeby Gold Wave'a korzystać trzeba być, trzeba dobrze znać angielski.

Transcription

Czy to robiłeś to ostatnie?

#36 1 like

Transcription

To było straszne, po prostu to było tak bolące w uszy i chciałem zauważyć jedną rzecz, taką następującą, że to by się wcale głos nie zmieniał, bo Ty mówiłeś tak jak mówisz, tylko po prostu miałeś taki jakby inny efekt dodany, więc to się jakby nie liczy.

#37 Archived

Transcription

Właśnie, czym to zrobiłeś ten post? Ciekawe.

Transcription

Drogi Mietku, co do tego, czym ja to coś zrobiłem, to zrobiłem to następująco. Odpalam sobie program Audacity, naciskam literkę R, żeby rozpocząć nagrywanie. Później przechodzę sobie do efekty, echo, wartość echa ustawiam sobie na 0,002 i daję 3 razy Ctrl R. Oto cała magia.

Transcription

Tak, Kmicic, Pates, to dotyczyło się ostatniego pytania Kmicica, czym to Taszek robił, bo tym ogonem itp. Tak, a to Goldwave, o to cała.

Transcription

To raczej nie był żaden Gold Wave, tutaj ten program był wspominany, to był bardziej MorphVox, a to niestety nie robię, nie robię programu, bo nie mam żadnego, to już nie bywa, możemy to do niej, jest zdrowe, po prostu ścisnąć się za gardło, no i mówię, że nie wiem kto, jak to nazwać, to z mojej strony tyle.