Inne

bawimy się programami i wszelkiego rodzaju możliwościami do zmiany głosu.

Started by violinist 53 posts last post 7 years ago Page 3 of 3

#41 1 like

Transcription

Cześć! Mówi do was Duszek Kazek. Pozdrawiam z zaświatów. Albo na przykład taki efekt. Albo jeszcze inny. O tutaj macie taki przykład. Do usłyszenia!

Transcription

God Wave Out of City

Transcription

Rex jest nie Gold Wave, ale drugi i czwarty efekt fakt faktem da się w nim osiągnąć.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Transcription

Dokładnie jest to Sony Sandforge.

Transcription

Słuchaj, Ty odwróciłeś pogłos, czy zrobiłeś time stretching? Wydaje mi się, że to pierwsze, ale w razie czego dla upewnienia się po prostu spytam. Powiem, że w Ada City jest pewna fajna rzecz, to się nazywa pole stretch? Pole stretch? Jakoś tak to się pisze, nie wiem jak to tam się czyta. Też można fajnie, tutaj akurat on zmienia tempo i ten time stretching robi, tylko że taki duch wyjdzie jeszcze dziwniej. Może ktoś sobie to sprawdzić, więc ja na razie nie nagrywam, ale mówię co jest.

Transcription

Jak to znowu ja zawsze jakiś post-skryptum muszę dodać. A propos jeszcze tego post-stretcha. No tutaj wiadomo, wolniej, wolniej. Zróbcie sobie to na 1 albo 0. Tempo Wam wróci, a co się z głosem stanie, to już się dowiecie jak usłyszycie. A tak poza tym lekko wtopowo, czy testowałeś tego nowszego Soundforge'a już ze Stainy Magix'a? Jakaś tam zmiana dostępności da się korzystać, czy lepiej zostać przy starym Sony?

Transcription

Ja w Audacity to ja robię tak, że odwracam od tyłu nagranie, robię pogłos i odwracam z powrotem i wtedy jest takie coś właśnie, hej tam was, wychodzi taka fajna wtedy rzecz.

Transcription

To ogólnie Sandforge jest właśnie całkiem fajnym narzędziem, bawiłem się tym, ale tam chyba nie ma markerów takich typowych, tym trzeba sobie chyba radzić jakoś tam myszką czy czymś takim, żeby coś zaznaczyć. A taki sam efekt akurat można osiągnąć we City.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#49 1 like

Transcription

Czy ktoś by chciał mieć małe mało?

#50 1 like

Transcription

Zaprawdę powiadam wam, że koty są i będą kotami.

#51 1 like

Transcription

I jak widać, efektów jest tutaj bardzo dużo, a ja brzmię w tym momencie jak jakiś świadek koronny w tych telewizjach, jak w tych dokumentach tam, prawda, obliczają głos. I też wam mogę powiedzieć, że koc są miękkie.

Transcription

Co to za program jest w ogóle?

Transcription

Μορβόξ