Winą niestety jest Microsoftowe Wasapi. Robi on delikatny fade in podczas rozpoczynania odtwarzania co powoduje to, że dźwięk mi ucina. Pogrzebałem trochę w internecie i wygląda na to, że to problem Windowsa 10 od wersji 1709 i za bardzo nie ma rozwiązania. Cóż pozostaje mi puki co Winamp z direct sound albo spróbowanie Asio, tylko nie każda karta to obsługuje.
I tak nic z tego nie wyszło. Kiedy próbuję coś odpalić w asio na foobarze to mi wyskakuje Unrecoverable playback error: init_asio_static_data failed: cr = -5
NA PRZEWIJANIE MAM NUMERICZNE 1 3 4 6 5 9 -- (DJGraco): Masz ustawione same strzałki na przewijanie i zgłaśnianie i możesz się normalnie po playliście poruszać hmmm
Hej, mam pytanie. Korzystał ktoś z odtwarzania midi we foobarze? Jak dodać mu soundfont do odtwarzania? Instrukcje dla widzących są takie kiepskie, bo żadnego bassmidi nie ma do wyboru w output.
słuchajcie, czy ktoś z was ma pojęcia co mam żle ustwione w foobarze albo w chrome, że dzieje mi się coś takiego, że jak mam w jednym oknie uruchomiony foobar, i w drugim chrome, to w tym chrome nie mogę nic zrobić. no chyba że foobar zamkne albo coś, to wtedy już jest okey. mogłam nie chcąć włączyć coś jak że ma się foobar wyświetlać na pełnym ekranie albo coś takiego? albo coś innego to może być? ma ktoś pomysł? dziękuję,
wau, genialny jesteś? wiesz o tym? nooo bo jak nie, to się właśnie dowiedziałeś. będę to jeszcze testować, ale wygląda nato, że to będzie to. -- (stefan): Mogłaś wywołać opcję Always on top Alt+A a Odznaczyć też to można w menu View