No to nuno wytłumacz mi jak to zrobić by nie kolidowało to z interfaceem programu. Ja wiem, że można zrobić skróty z ctrlem albo shiftem, ale mi chodzi o te skróty bez ctrla i shifta.
Mam następujące pytania 1. Czy da się w foobarze ustawić skrót na podejrzenie załóżmy pięciu ostatnich sekund utworu? 2. Czyda się ustawić skrót zatrzymaj z fade out tak jak to jest w winampie? Od razu piszę nie chodzi mi o fade out przypałzowaniu i przewijaniu. 3. W opcjach playback mam coś takiego With RG info: suwak 50 Without RG info: suwak 50 DO czego to słóży?
I kolejne pytanie. Jak zmienić formatowanie utworów na playliście? W pomocy niby to jest, ale jak to zmieniałem to i tak nie chciało mi działać i formatowało po swojemu. Gdzie mu mam to zmienić?
No żeby nie wyświetlało mi się np jakieś na kyju informacje, których nie potrzebuję. Mniej więcej wiem jak powinno to wyglądać, ale nie wiem w jakim miejscu ustawień to wklepać żeby działało. Chodzi o kolejność album artysta itd co ma być a co ma nie być.
O, zauważyłem pewną rzecz. Foobar lekko ucina początek pliku o kilka milisekund przynajmniej jeśli chodzi o format WAV. To już dyskfalifikuje ten odtwarzacz dla mnie.
A czy odpowiesz mi na pytanie jak sobie customić wyświetlanie utworów na playliście. Plik podeślę prywatnie ciekaw jestem jak u ciebie to zadziała. Może faktycznie mam dziwne
Hm to musielibyście sprawdzić ten plik, ale to na priv proszę się po niego zgłaszać te osoby, które będą chciały otrzymać, bo to jest utwór muzyczny a wiadomo lepiej za prawa nie polecieć.