Dzięki. Ja już też go mam, ale jeszcze wszystkich gier nie przeszłam. Mam dziewięć odblokowanych. Ale nie bardzo wiem jak zabijać te ciemne cienie i jasne zmieniając miecze. Bo na tym utknęłam.
Ale jak rozpoznać kiedy zabijasz? bo nieraz wydawało mi się, że zabiłam, a potem widziałam, że mam -16 punktów. Dlatego nie rozumiem gdzie popełniam błąd i co jest nie tak.
Te lustra to jest dość dziwne, ja to zrobiłem chyba za 20 razem códem 10 pkt, generalnie musiż tak ustawiać lustra, żeby promienie się odbijały przez wszystkie.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
lub po środku tak jak wyrzuca Ciebie gra. Musisz się poruszać strzałkami w lewo i prawo tak aby nie wpaśc do lawy, gdyż wtedy gra się zakończy. To jest podobna zasada jak w grze polujące mrówki czy bombardowanie. Nie ma tam wyjścia i musisz przeżyć jak najdłużej. Pozdrawiam.
Z tym operatorem windy to i ja mam problem.. Ale musisz nacisnąć d, by dowiedzieć z którego piętra pasażer cię woła, pojechać na to piętro zabrać go i zawieść go na piętro które sobie życzy np. jeśli pasażer z szustego piętra wzywa windę musisz pojechać tam i zwieźć go np na trzecie. Nie bardzo jednak wiem co robić gdy w trakcie wzywają cię inni pasażerowie.