MiniGry

Porady

Started by Paulinux 218 posts last post 2 months ago Page 2 of 11

Jak grać w te wydaj reszte?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

A jak odblokować ten nowy świat?
Слава Україні! Sława Ukraini!

Jak przejść fabrykę a konkretnie frisbee? czy ktoś zna jakiś sposób?

Frizbee ciężko bez słuchawek, a nowy świat przez railroad management, ale nie prubowałem, gdyż w minigry już nie gram prawie w ogulę, ale mogę dawać porady do czegoś, co jeszcze pamiętam.
Wolę ciebie wolność!

Dzień dobry! Na jaką odległość trzeba odejść od swojego ognia, aby nie zginąć w grze cwał opadłe liście?
Pozdrawiam
Pozdrawiam

krok
Happy hacking

Czy ktoś przechodził już grę operator windy w świecie światło i jak można sprawdzić jakie gry pozostały nam do odblokowania? Mam na myśli wszystkie gry nie tylko z jednego świata.

Wie ktoś, jak ogarnąć to wydaj resztę?
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Ja po prostu robię to tak, że sprawdzam tylko pierwsze i drugie, a trzecie po prostu przełażę szybko strzałkami aż uzna.
Happy hacking

Ja nie umiem sprawdzić żadnego. :D
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Kto mi może podpowiedzieć jak przejść grę oznacz golemy? Będę wdzięczna.

jak przejść grę skaczące pingwiny w świecie lód? Wpadam w te dziury ciągle :/

@Paulinux, chyba poproszę Cię o zaktualizowanie listy z grami do odblokowania, o wszystkie te nowe które się pojawiły. :D

Bo przez to że nie mogę przejść wydaj resztę nie mogę ogarnąć też całej reszty, a opcja spróbuj odblokować mini gry chyba została wyeksmitowana.

Hahaha, spoko. Spróbuj odblokować mini gry jest aktywna wtedy, kiedy przejdziesz już wszystkie światy.
Happy hacking

Problem w tym, że chyba już jej nie mam, bo po awarii dysku poszła się kochać.
Happy hacking

To zrobimy ją again. :)
Nawet teraz. :D

No na razie to mnie boli łepetynka, ale możemy jootro.
Happy hacking

Jestem jak najbardziej za. :)

Właśnie problem jest taki, że jeśli nawet przejdzie się wszystkie światy to jej nie ma. Przynajmniej ja tego tam nie widzę. Była jeszcze w wersji piątej a w szustej i siudmej już jej nie ma. A szkoda.