MiniGry

Porady

Założony przez Paulinux 218 wpisów ostatni wpis 2 miesiące temu Strona 3 z 11

Jest, ale teraz jest nowy świat, dopuki go nie przejdziesz, to nie b.ędzie tej opcji
Happy hacking

A dasz radę dziś? :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

mówisz o świetle?
Слава Україні! Sława Ukraini!

Mogę w sumie nawet teraz, ale nie szerzmy offtopu :D
Happy hacking

@Iwkan tak
Happy hacking

Dzięki. Ja już też go mam, ale jeszcze wszystkich gier nie przeszłam. Mam dziewięć odblokowanych. Ale nie bardzo wiem jak zabijać te ciemne cienie i jasne zmieniając miecze. Bo na tym utknęłam.

f zabijasz, r zmieniasz miecz.
Happy hacking

Ale jak rozpoznać kiedy zabijasz? bo nieraz wydawało mi się, że zabiłam, a potem widziałam, że mam -16 punktów. Dlatego nie rozumiem gdzie popełniam błąd i co jest nie tak.

No bo musisz zabić i iść na północ
Happy hacking

jak przejśćąrę lustra dla solarów. Udaje mi się tylko jeden solar naładować.

dobre pytanie jak lustra dla solarów.?

Te lustra to jest dość dziwne, ja to zrobiłem chyba za 20 razem códem 10 pkt, generalnie musiż tak ustawiać lustra, żeby promienie się odbijały przez wszystkie.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Słuchajcie, jak przejść grę operator windy?
Give me a sign.

To w Świetle jest.
Give me a sign.

Tego z lustrami też nie mogę przejść.
Give me a sign.

Słuchajcie, jak przejść niestabilne platformy w Wulkanie?
Give me a sign.

Jeśli dobrze pamiętam i to side scroller, stój w lewym albo prawym rogu i licz na szczęście, że to pole się nie zawali przez jak najdłużej.
Wolę ciebie wolność!

lub po środku tak jak wyrzuca Ciebie gra. Musisz się poruszać strzałkami w lewo i prawo tak aby nie wpaśc do lawy, gdyż wtedy gra się zakończy. To jest podobna zasada jak w grze polujące mrówki czy bombardowanie. Nie ma tam wyjścia i musisz przeżyć jak najdłużej.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam

Z tym operatorem windy to i ja mam problem.. Ale musisz nacisnąć d, by dowiedzieć z którego piętra pasażer cię woła, pojechać na to piętro zabrać go i zawieść go na piętro które sobie życzy np. jeśli pasażer z szustego piętra wzywa windę musisz pojechać tam i zwieźć go np na trzecie. Nie bardzo jednak wiem co robić gdy w trakcie wzywają cię inni pasażerowie.

tego to ja nie prubowałam
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.