MiniGry

Porady

Założony przez Paulinux 218 wpisów ostatni wpis 2 miesiące temu Strona 4 z 11

mówię o operatorze windy
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

#62 1 polubienie

Ja też nie mogę sobie poradzić z solarami i z operatorem, na logikę obie rozumiem, ale w przypadku solarów czasami się uda zrobić jedno dobrze, ale potem znów wraca do minus 20, nie rozumiem co robię źle :D
Ma ktoś jakiś patent?
Z operatorem z kolei wszystko jest jasne, tylko jak dojeżdżam na piętro, z którego ktoś chce jechać na inne, to mam dźwięk błędu, nawet jeśli nikt w międzyczasie nie zawoła gdzieś indziej. Jakieś to dziwne

#63 1 polubienie

Mój rekord w solarach to -4/, ale tylko raz osiągnięty. Tam jest ten problem, że jak mam jeden solar zasilony i chcę kolejny, to promienie przeskakują na ten drugi, a poprzedni zanika i nic się nie da zrobić.
A dla tych co nie zasilili jeszcze żadnego podpowiedź, żeby zasilić solar, musicie zobaczyć skąd wylatuje promień i stanąć na styku osi promienia i osi solaru. W tym miejscu stawia się lustro, które skieruje światło np na zachód. Zasada dość prosta, tylko że nie działa :D

Może głupie pytanie, ale gdzie jest przejście do tego ostatniego świata? Bonie mam go odblokowanego
Boże, błogosław obsługę
klienta.

#65 1 polubienie

Z solarami jest tak, że musisz zrobić łańcuch luster, który oświetla wszystkie solary. Czyli jak promień przechodzi przez solar i idzie gdzieś dalej, to dopiero poza solarem trzeba zrobić kolejne lustro, które go przekieruje do kolejnego
Happy hacking

#66 1 polubienie

O kurde, na to bym nie wpadła! Jesteś wielka! Dzięki za podpowiedź :)

Te solary moim zdaniem bardzo bazują na wyobraźni przestrzennej. Jakoś odblokowane za kto wie którym razem, ale męczyłem się, ojj męczyłem.
Co do windy, jak wiesz gdzie jechać to jedziesz tam, otwierasz drzwiczki, czekasz chwilkę, zamykasz i cyk.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#68 1 polubienie

Musisz równo z dźwiękiem piętra. Dzięki :)
Happy hacking

#69 1 polubienie

Ok, popróbuję, chociaż ten łańcuch jeszcze nie wychodzi, może ta winda chociaż zadziała :)

Ten świat światło odblokowuje się przez podziemia. Ale warunek jest jeden: musisz mieć 20 punktów w poszukiwaniu feromonów. inaczej go nie odblokujesz. Odpowiadam na pytanie Zuzy, gdzie jest wejście do tego ostatniego świata.
Слава Україні! Sława Ukraini!

Nie koniecznie. Można go odblokować go też po grze kopalnia diamentów po czym ścieżka się rozdwaja. Nowe gry wtedy są po grze zarządzanie koleją. Ja w ten sposób odblokowałem.
Pozdrawiam

Tak, ale musisz mieć 20 punktów w poszukiwaniu feromonów, inaczej nie odblokujesz. Mnie tak się trafiło i mimo tego odblokowałam dopiero wtedy gdy miałam te 20 punktów w feromonach.

I kopalnia diamentów właśnie jest w podziemiach.

Jeśli w grze poszukiwanie feromonów zdobędzie się 20 punktów to jest gra bonusowa skarby królowej. Natomiast, aby odblokować światło to wystarczy zdobyć kilka punktów dodatnich nie tylko w feromonach, ale i również w kopalni diamentów też nie trzeba ich mieć dwudziestu.
Pozdrawiam

Tak w kopalni diamentów nie musisz mieć dwudziestu, wystarczy nawet jeden.

#76 1 polubienie

A nie 10 przypadkiem?
Happy hacking

Nie.

Dzięki. Chociaż mi gry nie idą, ale będe prubować :)
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Jak przejść Zarządzanie koleją?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Jeśli chodzi o mnie to ja mam taki myk. Mianowicie: Na początku klikam tą cyfrę na ktorej wagon musi zakończyć swój kurs. Następnie robię tak, aby nie zjechał on na inną ścieżkę. To znaczy klikam te cyfry, które informują mnie o pozostaniu na danej ścieżce jeśli jest to tylko możliwe. W przeciwnym razie klikam tak cyfry, aby wagon wrócił na właściwy tor.
Pozdrawiam