Polowanie na pisanki
Back to Archiwum Eltena#101 Zuzler
A ja do Pajpera :D
#102 kazek5p
Ta zabawa ma też takie plusy, że przyciągneła co poniektórych mniej aktywnych użyszkodników, takich jak ja ostatnio.
#103 Bartek1
Albo jak ja :D
#104 lukasz1993258
naprawde fajna inicjatyywa
#105 adelcia
trochę to teś uzależniające.
człowiek patrzy i patrzy czy nie ma coś nowego.
-- (kazek5p):
Ta zabawa ma też takie plusy, że przyciągneła co poniektórych mniej aktywnych użyszkodników, takich jak ja ostatnio.
--
#106 pajper
Dzięki wielkie wszystkim za udział dzisiaj. Na razie robimy przerwę na noc, a wracamy do zabawy jutro z nowymi pisankami i wyzwaniami.
Jutro dojdzie też do pewnej zmiany. Pisanki zaczną się pojawiać w grupach nierekomendowanych. Jako, że do grup tych często sam nie należę, nie będę w stanie zweryfikować często nadużyć. Dlatego bardzo prosiłbym adminów tych grup o kontakt, gdyby do takich zdarzeń dochodziło. Będę też skryptownie śledzić, czy użytkownik zdobywający pisankę nie wypowiadał się wielokrotnie pod rząd itp.
Raz jeszcze dzięki!
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#107 Zuzler
Pajperze, a może ostatni raport na dziś, taki podsumowujący, co?
#108 pajper
Poszło. :)
#109 balteam
Może zwiększ Pajper liczbę pisanek w społecznościach nieoficjalnych, czyli czeskosloweńska komunita, jkaś ta hiszpańska, no i w oficjalnych niepopularnych typu germany, nie mają one swoich grup nerekomendowanych aż tyle, oże się jeszcze rozkręcą :P
#110 balteam
Hmm, a Rosjanie dostali u siebie wiadomość o co chodzi w ogóle z pisankami? Nie znam rosyjskiego, ale na moje ucho, chyba nie, ale to słabe sprawdzanie :P
#111 pajper
A więc... Dziś ruszamy od godz. 11:00 do 23:00. :D
#112 balteam
Może napiszz Pajper do wszystkich wiadomość, że polować na pisanki można w innych grupach nierekomendowanych, zapraszamy do dołączania i sprawdzania ciekawych grup.
#113 pajper
Coś się nie wyspali. 20 minut i nadal nie jest zebrana ani jedna pisanka? No jak tak można? :D
#114 balteam
no, nie każdy wie, że od 11 wystartowały :P
#115 Kat
A ja stwierdzam, że mnie tam te pisanki nie lubią. :D
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
#116 balteam
Pajper perfidnie zmniejszył szansę na rozbicie. Szuka grancy, po której ludzie przestaną pisać :D
#117 balteam
Generuje to więcej spamu chyba. Ludzie wysilają się dłużej na pisanie w tym samym temacie :P
#118 Zuzler
No, danie pisanki do wątku "Sklepy internetowe" chyba nie było najwybitniejszym posunięciem logistycznym.
#119 pajper
Czekaj, jakich sklepów? :O
#120 papierek
właśnie dziś coś się nie rozbijają eh, a tak się staramy