trochę to teś uzależniające. człowiek patrzy i patrzy czy nie ma coś nowego. -- (kazek5p): Ta zabawa ma też takie plusy, że przyciągneła co poniektórych mniej aktywnych użyszkodników, takich jak ja ostatnio.
Dzięki wielkie wszystkim za udział dzisiaj. Na razie robimy przerwę na noc, a wracamy do zabawy jutro z nowymi pisankami i wyzwaniami. Jutro dojdzie też do pewnej zmiany. Pisanki zaczną się pojawiać w grupach nierekomendowanych. Jako, że do grup tych często sam nie należę, nie będę w stanie zweryfikować często nadużyć. Dlatego bardzo prosiłbym adminów tych grup o kontakt, gdyby do takich zdarzeń dochodziło. Będę też skryptownie śledzić, czy użytkownik zdobywający pisankę nie wypowiadał się wielokrotnie pod rząd itp. Raz jeszcze dzięki!
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Może zwiększ Pajper liczbę pisanek w społecznościach nieoficjalnych, czyli czeskosloweńska komunita, jkaś ta hiszpańska, no i w oficjalnych niepopularnych typu germany, nie mają one swoich grup nerekomendowanych aż tyle, oże się jeszcze rozkręcą :P
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Hmm, a Rosjanie dostali u siebie wiadomość o co chodzi w ogóle z pisankami? Nie znam rosyjskiego, ale na moje ucho, chyba nie, ale to słabe sprawdzanie :P
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Może napiszz Pajper do wszystkich wiadomość, że polować na pisanki można w innych grupach nierekomendowanych, zapraszamy do dołączania i sprawdzania ciekawych grup.
A ja stwierdzam, że mnie tam te pisanki nie lubią. :D
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("