Jak z tym Iphonem, dużo osób ma? Bo zastanawiam się, na co sobie kupić, ale skłąniam się ku IOS, bo raz, że nie bardzo mi sięchce na razie sobie zawalaćkomputera, a dwa, że przydałoby sięcoś do zabicia czasu, jak właśnie NIE mam komputera przy sobie.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
To graj, graj, zacznij od normala, albo od razu na hardzie jak nie lubisz 2 razy przechodzić, tylko nie wiem czy na hardzie przejdzieszz, bo to serio trudne, ja jeszcze nie przeszedłem, ale nie gram ostatnio kilka ładnych dni.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Ciekawa sprawa, a nawet dwie. Po pierwsz,e czy to zawsze jest tak, że gra się kończy i ciągle zostaje na tym the end, dopuki nie zaczniemy nowej? Po drugie, zaczęłam nową, na normal, i odpaliła mi sięjakby bez voiceactingu. W sensie, nie ma tych scenek. ALbo są, tylko bez voiceactingu, bo czasami długo nie ma tych samochodów.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
To coś nie tak, voice acting powinien być raczej, tylko pomijasz je spacją, na telefonie może czym innym :P Gram cały czas jedną grę, puki nie zrobię wszystkich rozdziałów, więc nie testuję, w sumie nie wiem poco nowa gra, skoro chyba i tak można wybrać rozdziały z tych, które się już odblokowało.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Siemson. Sprawdziłem gierke na systemie Android wczoraj sobie kupiłem na fona i nie powiem dźwiękowo to fajnie śmiga tak tylko chwile się pobawiłem ale zamierzam do tego przysiąść. Dźwiękowo jest takie wrażenie że jak się mija te auta po drodze to słychać nawet reakcje samego kierowcy coś na styl na przeciążenia w trakcie jazdy wchodząc choćby w uniki mijając nadjeżdżające auta. Bardzo dobrze wydane 18 zł z groszami.
Sygnatura: " Koło Czasu obraca się, a Wieki nadchodzą i mijają pozostawiając wspomnienia, które stają się legendą. Legenda staje się mitem, a nawet mit jest już dawno zapomniany, kiedy znowu nadchodzi Wiek, który go zrodził."