2021-06-08 21:22
Archived
no to mamy problem bo kluci się to z gestami krawędziowymi.
Zawieś Commentary.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2021-06-08 23:21
Archived
kurde nie umiem przejść tego długiego lewelu gdzie strzelają masakra
Na jakim trybie grasz? easy, hard?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
zywek — Post 66 of 81
2021-06-09 01:30
1 like
Halo, przecież to było za darmo dostępne do ściągnięcia w jakiejś wersji beta :D
ściślej mówiąc to był wyciek co się nie powinno wydarzyć
2021-06-10 15:04
Edited
Archived
macie tutaj wersję do pobrania na andka :D LINK USUNIĘTY
nuno69 — Post 69 of 81
2021-06-10 15:06
Edited
Użytkownik Violinist otrzymuje ostrzeżenie za umieszczanie na grupie treści obiętych prawami autorskimi.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Spoko. Drugiego za obrazę użytkownika Ci nie dam (na razie).
jamajka — Post 72 of 81
2021-07-29 15:44
1 like
Ej, działa już na androidzie?
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
Niektórym zawsze działało, więc ciężko odpowiedzieć na to pytanie.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Witam Jestem na jakimś levelu gdzie jacyś mafiozi strzelają do mnie. Kompletnie nie zrozumiałem jak uniknąć kul. Czy mam skręcić tam, gdzie oni gadają, czy w momencie strzału skręcić? Czy może jeszcze coś innego?
jamajka — Post 75 of 81
2021-08-19 21:20
1 like
W momencie strzału skręcić, w miarę możliwości w przeciwną stronę, niż ta, z której strzelają, choćteżn iekoniecznie
w jaką kolwiek strone skręcasz
Świetna giera. Jest więcej z takim dźwiękiem? Jestem zupełnie nie w temacie najnowszych produkcji.
Harmonię w domu zapewni akordeon.
2023-08-20 16:26
Archived
na iphonie można włączyć gdzieś w opcjach żeby dało sie nim kierować jak kierownicą
O, serio? Kiedyś sięteż dało? TO by było fajne