Gry audio (dyskusja ogólna)

Blind Drive: czyli Nuno przeżył szok

Założony przez nuno69 81 wpisów ostatni wpis 3 miesiące temu Strona 3 z 5

#41 1 polubienie

hmmm! ja mam kilka gier z itch.io i osobiście wolę ten serwis od steama
Time to exterminate.

#42 1 polubienie

Jak z tym Iphonem, dużo osób ma? Bo zastanawiam się, na co sobie kupić, ale skłąniam się ku IOS, bo raz, że nie bardzo mi sięchce na razie sobie zawalaćkomputera, a dwa, że przydałoby sięcoś do zabicia czasu, jak właśnie NIE mam komputera przy sobie.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

#43 1 polubienie Edytowano

Da się grać :) tylko mi osobiście żre baterię.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Na audiogames też ktoś narzekał na baterię.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

na iPhone świetnie się gra, ja na krawędziach palce przesówam i najwygodniej mi jest.
Przeszedłem miałem ponad 300 pkt.

#46 1 polubienie

Może to durne pytanie, ale to z powodu tej gry, więc spytam, jak ją kupięi zmieniętelefon, to oczywiście licencja mi przejdzie, tak?

Tak, oczywiście że tak
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#48 2 polubienia

Jezu, najlepiej wydane dwie dychy w tym roku! :d

To graj, graj, zacznij od normala, albo od razu na hardzie jak nie lubisz 2 razy przechodzić, tylko nie wiem czy na hardzie przejdzieszz, bo to serio trudne, ja jeszcze nie przeszedłem, ale nie gram ostatnio kilka ładnych dni.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#50 1 polubienie

Nie no, wzięłam sobie na początek łatwy, żeby sprawdzićwgl jak sięgra na telefonie.

No, łatwo :D Jak przeszłaś 2 poziomy, to napewno dawaj medium.

#52 1 polubienie

Ciekawa sprawa, a nawet dwie. Po pierwsz,e czy to zawsze jest tak, że gra się kończy i ciągle zostaje na tym the end, dopuki nie zaczniemy nowej? Po drugie, zaczęłam nową, na normal, i odpaliła mi sięjakby bez voiceactingu. W sensie, nie ma tych scenek. ALbo są, tylko bez voiceactingu, bo czasami długo nie ma tych samochodów.

To coś nie tak, voice acting powinien być raczej, tylko pomijasz je spacją, na telefonie może czym innym :P
Gram cały czas jedną grę, puki nie zrobię wszystkich rozdziałów, więc nie testuję, w sumie nie wiem poco nowa gra, skoro chyba i tak można wybrać rozdziały z tych, które się już odblokowało.

#54 1 polubienie

Myślałąm, że musi być, żeby zmienić level na wyższy, w sensie poziom trudności

Siemson.
Sprawdziłem gierke na systemie Android wczoraj sobie kupiłem na fona i nie powiem dźwiękowo to fajnie śmiga tak tylko chwile się pobawiłem ale zamierzam do tego przysiąść.
Dźwiękowo jest takie wrażenie że jak się mija te auta po drodze to słychać nawet reakcje samego kierowcy coś na styl na przeciążenia w trakcie jazdy wchodząc choćby w uniki mijając nadjeżdżające auta.
Bardzo dobrze wydane 18 zł z groszami.
Sygnatura: "
Koło Czasu obraca się, a Wieki nadchodzą i mijają pozostawiając wspomnienia, które stają się legendą. Legenda staje się mitem, a nawet mit jest już dawno zapomniany, kiedy znowu nadchodzi Wiek, który go zrodził."

Witajcie, takie pytanie, jak rozpoznać, że przeszło się poziom? Cz po przejściu np. trzech poziomów możnacofnąć się do pierwszego?

#57 1 polubienie

Najczęściej poziom sięzmienia wtedy, kiedy do ciebie dzwonią i mówią / robią, że coś się zmieni. No i potem tak, możesz sobie wybrać rozdziałw menu

#58 Zarchiwizowany

chujowizna. nie umiem tym sterować przesuwam mu w prawo palec a on nie skręca chuj jebany.

#59 1 polubienie

Uprasza się o nie używanie takich słów na grupie. Tam się nie przesuwa palcem tylko naciska palcem po prawej/lewej
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#60 2 polubienia

Zamiast przesówać, i wyklinać na forum w sumie, spróbuj po prostu naciskać strzałki, czy tam przyciskać strony ekranu i przytrzymać chwilkę.