Misty World: Chińskie MMORP - pomoc, spoilery itp.
Back to spoilery cheaty sejwy i takie tam#61 matius
Ile razy można podejmować zadanie z tymi gilami? Raz już je zrobiłem.
#62 nuno69
Dwa. Uwaznie wybieraj nagrody
#63 zegarmistrz
Jak pozyskiwać w późniejszym etapie umiejętności bojowe?
#64 matius
Rozmawiając z MPC'ami. Szukać trenerów. Który masz lv?
#65 Zuza
Hej, ktoś wie gdzie jest gościu, u którego mogę sprzedać zioła? W mieście czy w wiosce?
klienta.
#66 matius
W mieście za pustynią, Rock ma w nazwie.
#67 Zuza
Akurat jestem w tym mieście. Dzięki :)
klienta.
#68 zegarmistrz
W którym miejscu jest kopalnia?
#69 matius
Południowyzachód Big Rock City.
#70 Zuza
Ile trzeba tych kamieni, które są potrzebne na ślób?
klienta.
#71 nuno69
2
#72 djdenismusic
Czołgiem. Jako niedzielny gracz chciał bym się zabrać za mw. Co muszę wiedzieć na początek? Jakie dobre rady mi się przydadzą, żeby nie zginąć zaraz po odpaleniu gry?
#73 exterminator
Powiedzcie mi proszę jak uruhomić talenty? Nauczyłem się anty corosian u artura nie wiem jak to aktywować. Muszę zabić szczury w greanery
#74 matius
Trzeba udać się do asystenta Artura. Ale zanim do niego to u Artura trzeba uzyskać odpowiednią ilość punktów talentu. Po pięć na pływanie i na antykorozję. Jak już mamy punkty to do asystenta i tam zaznaczyć interesujące nas umiejętności i zresetować punkty.
#75 martinus
Ktoś wie od którego poziomu jest big rock city. I czy jest możliwość sprawdzenia na który poziom jest dany obszar?
#76 matius
Ja sprawdzam na przeciwnikach. Wchodzę na jakiś opszar, namierzam wroga i daje g. Pustynia jest od 25 do 30 lv. Więc Ghiant Rock City jest pewnie od tych poziomów i w górę. Kopalnie polecałbym od 25, albo nawet im bliżej 30 tym lepiej.
#77 Zuza
@Martinus w help and feedback masz podane w game guide i w map introduction wszystko, albo większość
klienta.
#78 matius
The mouth of Valley in the southeast of Mario Basin provides access to Takama Desert, a Level 26 to 30 monster area.
#79 Zuza
Ten to wie o co mi chodzi :)
klienta.
#80 Zuza
A nie, jest jedna lokalizacja, do której zawsze nie wiem jak trafić z giant rock city. Wiem, możecie pomyśleć sobie co chcecie
klienta.