i co trzeba żeby upgrade się nauczyć tej podstawowej umiejejki?
Mam do was pytanie.
Czy Vitality trzeba kupować sobie za diamenty?
Czy za jakiś czas się one odnowi?
Czy Vitality trzeba kupować sobie za diamenty?
Czy za jakiś czas się one odnowi?
Witam was!
Ja chciałbym sobie zwiększyć plecak, ale czy do tego jest też potrzebne górnictwo?
Ja chciałbym sobie zwiększyć plecak, ale czy do tego jest też potrzebne górnictwo?
Słuchajcie jak tego drzewnego demona ubić we wiosce?
Dawno grałam, ale jeżeli dobrze pamiętam to trzeba stać jakieś 5 metrów. Jak coś źle to przepraszam za pamięć :D
taa musisz być dość daleko od niego to nawet chyba jest wspomniane w opisie zadania.
To w sumie jest taka namiastka walki z bossami, potem tam się dzieje.
Król nietoperzy jak dla mnie na 30 lv jest narazie dość twardym orzechem, ten to potrafi podpalać jak się do niego zbliża.
To w sumie jest taka namiastka walki z bossami, potem tam się dzieje.
Król nietoperzy jak dla mnie na 30 lv jest narazie dość twardym orzechem, ten to potrafi podpalać jak się do niego zbliża.
Jak pozyskać mięso z kurczaków i gdzie je sprzedawać?
musisz mieć umiejętność zbierania mięsa, a sprzedawać się nie da, możesz u kucharzy piec to mięso.
Najlepiej tą umiejętność wylewelować do poziomu elitarnego, bo wtedy trafia się dobrej jakości mięsiwo.
Najlepiej tą umiejętność wylewelować do poziomu elitarnego, bo wtedy trafia się dobrej jakości mięsiwo.
Edited
Jak rozwalić tą driadę jako wojownik, bo mam narazie same ataki w zwarciu. Chodzi o tą driadę z pierwszejwioski.
Dzisiaj gra zostaje zamknięta na okres od 3 do 5 dni i startuje wersja oficjalna. Wszystkie postacie zostają usunięte