Ile razy można podejmować zadanie z tymi gilami? Raz już je zrobiłem.
Jak pozyskiwać w późniejszym etapie umiejętności bojowe?
W którym miejscu jest kopalnia?
Czołgiem. Jako niedzielny gracz chciał bym się zabrać za mw. Co muszę wiedzieć na początek? Jakie dobre rady mi się przydadzą, żeby nie zginąć zaraz po odpaleniu gry?
Powiedzcie mi proszę jak uruhomić talenty? Nauczyłem się anty corosian u artura nie wiem jak to aktywować. Muszę zabić szczury w greanery
Trzeba udać się do asystenta Artura. Ale zanim do niego to u Artura trzeba uzyskać odpowiednią ilość punktów talentu. Po pięć na pływanie i na antykorozję. Jak już mamy punkty to do asystenta i tam zaznaczyć interesujące nas umiejętności i zresetować punkty.
Ktoś wie od którego poziomu jest big rock city. I czy jest możliwość sprawdzenia na który poziom jest dany obszar?
Ja sprawdzam na przeciwnikach. Wchodzę na jakiś opszar, namierzam wroga i daje g. Pustynia jest od 25 do 30 lv. Więc Ghiant Rock City jest pewnie od tych poziomów i w górę. Kopalnie polecałbym od 25, albo nawet im bliżej 30 tym lepiej.
@Martinus w help and feedback masz podane w game guide i w map introduction wszystko, albo większość
The mouth of Valley in the southeast of Mario Basin provides access to Takama Desert, a Level 26 to 30 monster area.