Tam nawet więcej, nie tylko podaje lv miejsca, ale i podaje dodatkowe rzeczy, np. gdzie co prowadzi.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Jaka to lokalizacja, może pomożemy. -- (Zuza): A nie, jest jedna lokalizacja, do której zawsze nie wiem jak trafić z giant rock city. Wiem, możecie pomyśleć sobie co chcecie
--
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Ja narazie tam nie dotarłem. :) Jak dotre, to sprubuję wytłumaczyć jeśli będę sam umiał trafić. :)
Hej takie małe pytanko, bo nie rozumiem. Może mi ktoś wytłumaczyć działanie umiejętności, którą uzyskuje się przez krysztau, a chodzi o ignition, elf lvl 45. Czytałam opis pod literą G kilka razy, ale nadal nie mam pewności jak to ma działać.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano." Cormac McCarthy, "Droga"