Misty World: Chińskie MMORP - pomoc, spoilery itp.
Wróć do spoilery cheaty sejwy i takie tam#81 matius
Tam nawet więcej, nie tylko podaje lv miejsca, ale i podaje dodatkowe rzeczy, np. gdzie co prowadzi.
#82 matius
Jaka to lokalizacja, może pomożemy.
-- (Zuza):
A nie, jest jedna lokalizacja, do której zawsze nie wiem jak trafić z giant rock city. Wiem, możecie pomyśleć sobie co chcecie
--
#83 Zuza
Mettle
klienta.
#84 longshoot
a to nie jest na północ?
#85 Zuza
nie pamiętam
klienta.
#86 matius
Ja narazie tam nie dotarłem. :) Jak dotre, to sprubuję wytłumaczyć jeśli będę sam umiał trafić. :)
#87 longshoot
nie starlight jest bardzo daleko na północ przez preerie najpierw trza przejść.
#88 Zuza
Pomyłka. Ja tam ide przez east gate i potem tam na prerie, ale szczerze, jak się zbierze zadużo mobów, to nie daje rady
klienta.
#89 longshoot
i co był tenślub wczoraj, bo ja spałem.
#90 Zuza
Był
klienta.
#91 longshoot
elegancko. Gratki :)
#92 Zuza
Trzeba podziękować Patrasowi za 2 kamienie i jaki dżentelmen :)
klienta.
#93 Zuza
Warto kupić tą paczkę od 30 poziomu za diamenty? Bo kusi, a nie mam karty, zkąplikowane
klienta.
#94 longshoot
tak
#95 longshoot
dostajesz milion chajsu, z 20 run , zwierze na 30 lvl kryształy resurection i inne różne fajne przedmioty.
#96 Zuza
O kur...cze
klienta.
#97 zegarmistrz
A teraz pytanie mam 15 lv, gdzie od 15 lv się ekspić?
A pustynia jest od którego i jak wejść do map of guide?
#98 Zuza
Z guide znajdziesz w settings w help and feedback. I tak samo twoją odpowiedź apropo lewela pustyni. Z tym pierwszym to albo dolinka, albo karst cave.
klienta.
#99 matius
Jak napisałem wyrzej, pustynia jest od 26 lv.
#100 Snajper22
Hej takie małe pytanko, bo nie rozumiem. Może mi ktoś wytłumaczyć działanie umiejętności, którą uzyskuje się przez krysztau, a chodzi o ignition, elf lvl 45.
Czytałam opis pod literą G kilka razy, ale nadal nie mam pewności jak to ma działać.
Cormac McCarthy, "Droga"