EltenLink

Do czego to wszystko zmierza?

Started by tomecki 94 posts last post 8 years ago Page 5 of 5

Oj, to chyba odrzuciłoby userów. Pamiętajmy o Klango Punktach.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

klango punkty były skomplikowane, bo to user płacił, musiał mieć kartę, byćpełnoletni, to wszystko było po angielsku itp. W reklamach to firma płaci, a oni się na tym znają. Użytkownik jst tylko biernym odbiorcą.
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.

Jakby reklama się ładowała i przerywała jak sięplik załaduje to spoko, czyl jakby była odtwarzana przy długich pobieraniach pliku to ok, inne rozwiązania spowolnią program i zniechęcą ludzi.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#84 1 like

Jak długo dzięki waszemu wsparciu i moim środkom jesteśmy w stanie program utrzymać, będę unikał.
Ale pomysł zapamiętam na, oby nigdy nie miała nastąpić, czarną godzinę.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

Możesz na stronie napisać jakąś prośbę o wsparcie, jakiś link na dole strony czy coś...
Na szybki rzut nvda, nic na stronie takiego nie widziałem.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

O, tak, to jest dobry pomysł.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Też tak uważam, po za tym hm... może reklamy na stronie, dla nas mało widoczne, gdzieś na dole, bardziej dla widzących cóś?

#88 1 like

Na stronie jest reklama z Google Adsense.
Ale chcę ją wycofać.
W tym roku do maja łącznie zebrało się porywające 60 groszy. :D
#StandWithUkraine

Nie dla mnie, uzywam addblockera.

#90 1 like

Podejrzewam, że nawet gdyby każdy Eltenowicz używał strony bez adblocka, dalej przychody byłyby bardzo niskie.
Bądź co bądź, reklamodawcy liczą na wyświetlanie milionów reklam, a nie setek.
#StandWithUkraine

Fakt, że strona nie jest często wykorzystywaną metodą dostępu do Eltena. Zostaje albo to zmienić np. przez uatrakcyjnienie jej dla smartfonów albo hm... nie wiem :d

Jak to nie jest? Ja tam bardzo często korzystam ze strony, zwłaszcza jak jestem w terenie, ale i jak w domu jestem i nie mam kompa odpalonego, a chcę dodać wpis na bloga, czy cokolwiek, to korzystam ze strony. I bardzo sobie hwalę.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Dużym minusem strony jest to, że nie pokazuje się na niej co nowego, więc trzeba ręcznie sprawdzać.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

No to jest akurat fakt.

Anna Frankowska