klango punkty były skomplikowane, bo to user płacił, musiał mieć kartę, byćpełnoletni, to wszystko było po angielsku itp. W reklamach to firma płaci, a oni się na tym znają. Użytkownik jst tylko biernym odbiorcą.
w związku z przesiadką na Maca, prawie mnie tutaj nie ma. Inne sposoby kontaktu w wizytówce.
Jakby reklama się ładowała i przerywała jak sięplik załaduje to spoko, czyl jakby była odtwarzana przy długich pobieraniach pliku to ok, inne rozwiązania spowolnią program i zniechęcą ludzi.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Jak długo dzięki waszemu wsparciu i moim środkom jesteśmy w stanie program utrzymać, będę unikał. Ale pomysł zapamiętam na, oby nigdy nie miała nastąpić, czarną godzinę.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Podejrzewam, że nawet gdyby każdy Eltenowicz używał strony bez adblocka, dalej przychody byłyby bardzo niskie. Bądź co bądź, reklamodawcy liczą na wyświetlanie milionów reklam, a nie setek.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Fakt, że strona nie jest często wykorzystywaną metodą dostępu do Eltena. Zostaje albo to zmienić np. przez uatrakcyjnienie jej dla smartfonów albo hm... nie wiem :d
Jak to nie jest? Ja tam bardzo często korzystam ze strony, zwłaszcza jak jestem w terenie, ale i jak w domu jestem i nie mam kompa odpalonego, a chcę dodać wpis na bloga, czy cokolwiek, to korzystam ze strony. I bardzo sobie hwalę.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Dużym minusem strony jest to, że nie pokazuje się na niej co nowego, więc trzeba ręcznie sprawdzać.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.