Inne

Zwierzaki

Started by misiek 255 posts last post 7 years ago Page 13 of 13

Tu nie chodzi o mau, tylko o realne warczenie.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#242 1 like

Bawiło mnie zawsze kiedy małe kotki, takie np trzymiesięczne, próbowały być groźne i tak warczały.

a to raz zawarczała na psa, który był naprawdę głupi, i miał ksywkę gryzoń bo każdego chciał gryźć, szczeguły na blogu. Widzieliście kiedyś najeżony ogon kota? Wygląda troszkę jak miotełka hehe.
Małe koteły śmiesznie wwarczą fakt hehe
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Małe szczeniaki mają dokładnie tak samo.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

małe szczekają normalnie, takie z 3 miesiące np co mają

Nie wiem co jest dla ciebie normalnym szczekaniem, ale małe szczeniaki często puszą się jak agresywne pitbule, co jest komiczne.

ten psiur konkretny miał 3 miesiące i szczekał pośrednio, ale jakbył mniejszy to było to fakt śmieszne

To może jednak miał więcej niż trzy miesiące? Trzymiesięczny szczeniak jest jeszcze bardzo mały.

może 3,5 nie więcej, był to mieszaniec wilka z labradorem

#250 1 like

A temu kotu co? Ja rozumiem, ciepło, to od domu odpycha. Ale łazić za człowiekiem krok w krok i miałczeć, jakby się miało palić? :O
Dobrze że się mojego kija boi, to przynajmniej gdy czeka na sąsiada przy furtce a ja akurat wracam do domu mam spokój.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Mój pies też chodzi za mną krok w krok, a gdy mnie niema to koczuje pod bramą i nawet do domu nie wejdzie.

Tylko problem jest taki, że jak gdzieś wychodzę nie wyjerzdżam i nie zawsze mogę go wziąźć ze sobom, to przechodzi przez dziurę w płocie i zawsze mnie dogoni, dlatego w skrajnych sytuacjach muszę go w domu zamykać.

Chyba nawet wiem o kogo chodzi

Ale o co chodzi?
--Cytat (Amparo):
Chyba nawet wiem o kogo chodzi

--Koniec cytatu

Hej moja kotka też potrafiła warczeć, a nawet zaszczekać bo wychowana z psem, ale serce mi się do dziś kraje bo strasznie przeżyłam jej śmierć, a to już prawie 3 lata temu.