Forum

Misty World: Chińskie MMORPG na ostro

Gry audio (dyskusja ogólna)

Previous 6 / 34 Next

nuno69

#101 ·

nie trzeba się bawić.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

mateponczas

#102 ·

A jak będę wiedział, że w głównym menu opcja czytana mandaryńskim syntezatorem to wyjście? Pytam teraz poważnie.

nuno69

#103 ·

1 w pliku AutoTo.ini w configu
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

longshoot

#104 ·

3 likes
to może wam wystarczy, ja instaluje grę to chce w nią grać bez instalowania jakichś dodatkowych głupot, bo chińczykom się nie chce angielskiego uczyć.

djsenter

#105 ·

XD co za roszczeniowe podejście.
Senter San

mojsior

#106 ·

A tobie się nie chce chińskiego nauczyć, chcesz grać to się ucz.
Ja używam chińskiej syntezy i nawet dzięki temu już jakieś tam chińskie słówka z gry podłapałem dzięki temu pewny nie tłumacze.

matius

#107 ·

Gdzie jest ten spichlesz? Ten co te szczury trzeba załatwić? Szukam i szukam.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

matius

#108 ·

1. Gdzie można nauczyć się pływać?
2. Jak urzywać tej umiejętności przeciw korozji? Nauczyłem się, a i tak ginę w tym spichlerzu.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

zegarmistrz

#109 ·

Zgadzam się z Mateuszem, też się zastanawiam jak się używa tej umiejętności.

Kosa12

#110 ·

Witam!
Pobrałem sobie tą grę i jak chcę ją odpalić to pokazuje mi, że nie widzi jakiegoś narzędzia.
Chodzi mi o javę.
Zaraz wkleję wam co mi pokazuje.
No JVM could be found on your system.
Please define EXE4J_JAVA_HOME
to point to an installed 32-bit JDK or JRE or download a JRE
from www.java.com.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

mateponczas

#111 ·

Mikołaj, najprawdopodobniej nie masz zainstalowanego środowiska JAVA. Proszę, zainstaluj je i wszystko powinno śmigać.

patrykuss12

#112 ·

Co do anticorosion, czy jak się ta umiejętność dokładnie zwie, jest to typ umiejętności, na które postać zużywa punkty talentów. Pozatym, że się jej nauczyliście, trzeba ją aktywować jeszcze u asystenta trenera od talentów.

nuno69

#113 ·

@110 zmień nazwę folderu tak, aby ni zawierała chińskich znaków.

Kosa12

#114 ·

Gra mi się podoba.
Mam do was pytanie.
Czy jak kupuje się przedmioty to czym się płaci?

mojsior

#115 ·

@mateponczas lokacja się nazywa granary gate dość łatwo ją znaleśc chyba po wschodniej części.
Co do kupowania zależy niektóre kupujemy za walutę którą dostajemy za zadania a niektóre za diamenty, którę walutą premium.

matius

#116 ·

Co do umiejętności, do których potrzebne są talenty to:
1. Nalerzy udać się do mistrza Artura, u niego za walute z zadań można zdobywać talenty. Z czasem koszt takiego treningu kosztuje coraz więcej. Po wymaganej ilości do aktywowania umiejętności udajemy się do jego pomocnika.
2. U pomocnika aktywujemy umiejętność. Umiejętność przeciwko korozji wymaga pięciu talentów. Aktywacja każdej umiejętności kosztuje 200.
3. Dopiero teraz możemy udać się do spichlerza.

mateponczas

#117 ·

Patryk, twoja odpowiedź nie była kierowna do mnie.

mojsior

#118 ·

wydawało mi się że to ty pytałeś o to

Kosa12

#119 ·

Dzięki za info.

matius

#120 ·

Myślę, że co do pomocy, spoilerów, warto zrobić osobny wontek o tej grze. Abyśmy dzielili się spostrzeżeniami, a nie podpowiedziami, które z czasem mogą zamienić się w spoilery itp.
Previous 6 / 34 Next