Misty World: Chińskie MMORPG na ostro
Back to Nowości#81 matius
Coś mi nie chce w tym samouczku dodać umiejętności pod klawisz. Staje na niej, potem enter, aby wybrać i, np. ctrl u. I nic. Jestem w pokoju treningowym i mam bramę na północ, której nie wiem jak otworzyć. Wydaje mi się, że gadałem z każdym, ale mogłem mieć w tamtym momęcie słabego neta.
#82 nuno69
CTRL+ALT+I
#83 pates
@Senter samiuśki początek
#84 djsenter
no to polecam Patesie gadać z orkiem kiedy się da, czy kim tam grasz, zabijać co się da, i potem już tylko do przechodnia pójść żeby cię wypuścił, tak w skrucie
#85 pates
Ale chodzić nie mogę
#86 djsenter
No to mówie, po gadaj z orkiem, pod o go znajdź i enter,
#87 mojsior
gra jest poprostu zajebista moim zdaniem to hit tego roku grając w nią czuję się jak ktoś widzący grający w wowa naprawde ktoś tu się mega postarał.
Może nawigacja nie jest najlepsza ale wszystko ine gra i sprawia że grać się chce
#88 matius
Jestem już w tej wiosce. tyle, że nie zauważyłem, kiedy wybiera się rodzaj, klasę postaci. Chyba, że to zalerzy od tego w jakie umiejętności idziemy.
#89 mojsior
na jakto przecież na poczatku gry zaraz po utworzeniu postaci wybierasz kim jesteś
#90 matius
Wiesz co, jakoś na początku nie bardzo ogarniałem i nvda nie chciało współpracować. :) Ale gra mi się podoba.
#91 djsenter
To stwórz nową role
#92 matius
Tak, zrobiłem. A mam inne pytanie, ale z tym związane. Czy można usuwać postacie. W sensie, czy my sami możemy sobie ją usunąć?
#93 mojsior
możemy, stojąc na postaci wciskamy del musimy pamiętać, że musimy czekać tydzień aż nam postać się usunie no i nie możemy przez ten czas się logować
#94 matius
OK, dzięki.
#95 Irniss
no to ja tez zaczynam grać :D
#96 nuno69
Powodzenia
#97 longshoot
a zrobi ktoś w końcu ang tłumaczenie?
#98 djsenter
Nie trzeba, gramy bez niego jak narazie bez problemowo, a ono przyjdzie w swoim czasie
#99 zegarmistrz
A poco tłumaczenie na angielski, translator wystarczy w zupełności
#100 mateponczas
Ja powiem więcej, gdyby gra wysyłała komunikaty bezpośrednio do NVDA, takie jak wyjście czy nowa gra, byłoby już całkiem ok, bo nie trzebaby było jużbawić się w kopiowanie do schowka.