Misty World: Chińskie MMORPG na ostro
Back to Nowości#401 Zuza
A mnie większość zna, więc ten tego :D
klienta.
#402 bobo22
Jak atakować innych graczy? bo ja urzywam na nich umiejętności, mam ich wybranych pod kursorem, ale nie zadaję obrażeń. Jak to robić?
#403 Paulinux
Powiem Ci jak powiesz jaką masz nazwę i ID
#404 nuno69
No, daj mi swoje ID
#405 daszekmdn
A może jak już ktoś pyta to łaskawie odpowiedzieć jeśli nie ma w readme? Chyba, że jest to srał pies.
#406 nuno69
No jest jest w klawiszach haha. B naciskasz i musisz zmienic tryb na "All"
#407 daszekmdn
Świetna gra. Dla wszystkich zainteresowanych how to start lets niebawem.
#408 daszekmdn
-- (djdenismusic):
A jak tam jest z klimatem? Koniecznie trzeba mieć imiona rodem z gier rpg czy można się podpisać byle jak?
--Ja się podpisałem Ogoneum xDDDD.
#409 balteam
Mnie dalej ciekawi jak wygląda walka, czy jest nudna, że klikam 1 klawisz praktycznie i tyle, czy coś zręcznościowego w niej jest czy jak.
#410 Paulinux
Nudna na pewno nie jest. Jak chcesz walczyć dobrze to musisz unikać ataków ruszając się tak żeby wróg Cię gonił. A to czy jeden klawisz czy więcej to już zależy od postaci, zawsze w grach pewne postacie są nudniejsze a inne bardziej kreatywne
#411 nuno69
Nona przykad wiadomo że jakow ojownik walczysz glownie w zwarciu i nie ma miejsca na kiting dajmy na to
#412 balteam
Bardziej mi chodzi o to jak to wygląda? jak turowa gra, czy jak połączenie turowej z rtr czy co :D
a i mikropłatności tam żadnych nie ma? Nie da sięexpićna botach jak w tych dreamlandach? w sensie na autopilocie.
#413 djsenter
Żadna turowa, walka jest w czasie rzeczywistym tak jak i wszystko inne w tej grze.
Sekunda nie uwagi i może być po tobie :D
#414 matius
Nie da się expić na autopilocie. Trzeba być świadomym gdzie jest postać i gdzie jest przeciwnik i jaki. I co ważne mikropłatności nie są potrzebne, aby grać w pełni. Oczywiście, jak to mikropłatności, dają pewne rzeczy, ale można grać bez nich.
#415 matius
A i te mikropłatności nie są jakieś kosmiczne. Najniższy koszt wynosi 5 zł z groszami.
#416 balteam
Płacić na bank nie będę, ale może się skusze, chociaż szkoda, że te dźwięki takie chińsko japońskie.
Nie ma problemu z orientowaniem się gdzie przeciwnik.
#417 Zuza
Balteam, Może sam sprubujesz? :)
klienta.
#418 balteam
Jak mogę głos zmienić? Zmienił mi się na jakiś zbugowany głos i teraz mam TTSCP server/client error dialog 445 Failed to read inventory from C:\Program Files (x86)\Epos\epos-2.4.85\cfg\inv\tdp\slavka.tdi: No such file or directory
#419 mojsior
możesz sobie klawiszem f1 przejść do opcji i zmienić zamiast sapi na nvda.
Tak, dobrze przeczytałes, gra wspiera nvda.
Głosy się zmienia od klawisza f5, nie pamiętam co się jak zmienia, poexperymentuj, w ostateczności czytaj pomoc w katalogu help.
#420 balteam
Dobra, a da się wyłączyć angielski dubbingżeby sama synteza mi czytała?