Misty World: Chińskie MMORPG na ostro
Back to Nowości#281 nuno69
No to co pany, jeszcze bagatela godzinka? Czekam na Was albo jako Nuno albo Leiren, jeszcze nie wiem
#282 mojsior
no i mamy wersję angielską gry.
Jak narazie angielska wersja jest w fazie bety publicznej, co oznacza, że kiedy się skończy, stracimy postacie, ale konto zostanie zachowane, gdy server zostanie na nowo włączony.
A więc bierzcie i jedzcie z tego wszyscy
https://drive.google.com/file/d/11vQlAQgyXvnGFO51REDAo11McZKZPNUl/view?usp=sharing
#283 nuno69
Jestem w MW jako Nuno
#284 titomaton
Mnie można znaleść w dwuch postaciach
jako łowca, Tito, Żadziej gram tą postacią
z reguły gram postacią o nicku ammurani
#285 nuno69
Ja mam postać maga o nicku Berbella
#286 Zuza
Hmm, to może jako łowca powiesz jak rozwalić tą driade?
klienta.
#287 nuno69
@Zuza, z daleka musisz szczelać.
#288 Zuza
@nuno prubuje, ale chyba ona tam podchodzi
klienta.
#289 Zuza
Ale będe prubować dalej :)
klienta.
#290 nuno69
Nie, ona nie chodzi. Ty podchodzisz do niej. ALT+klawisz umiejętności zaatakuje zmiejsca.
#291 Zuza
Aaa! Ok
klienta.
#292 Zuza
To wtedy wybaczcie :D
klienta.
#293 mojsior
ja polecam przełączyć opcje swap follow key with attack.
To jest pod f1.
Wtedy obejdzie się bez alta.
Nie rozumiem po co ta opcja jest włączana by default dla takich profesji jak hunterczy magowie.
#294 Zuza
@Mojsior dzięki :)
klienta.
#295 mojsior
Muszę powiedzieć, że już dawno żadna gra audio nie sprawiła mi tyle radości co mw właśnie.
Jak widzę ile serca twórcy włożyli w samą grę i w jej tłumaczenie to aż chce się żyć, a nawet grać.
Chińczycy znowu mi pozwolili uwierzyć, że na tym malutkim ryneczku gier audio zmniejszanym przez psełdo developerów klonerów, jeszcze może być coś wartościowego.
Po tym co zobaczyłem zmieniam zupełnie zdanie o chińczykach jako developerach gier.
To jest poprostu cudowna gra.
Co poniektórzy z was zarzucacie mi, że ja tylko narzekam na gry i tylko to potrafię, jaka szkoda, że was zawiodłem.
Naprawdę polecam tą grę, chodź nie jest ona idealna, ale to wszystko co tutaj mamy zrobione przysłania te wady.
Na uwagę zasługuje sposób podejścia do mikro płatności.
Do kupienia są raczej rzeczy kosmetyczne nie mające za bardzo znaczenia w przyśpieszeniu rozgrywki.
Ta gra sprawiła, że nawet oderwałem się od wowa, a to już jest wyczyn.
#296 Zuza
Moja to Sylwanas xd
klienta.
#297 djsenter
Kiedy przyjdą mi nowe słuchaweczki, też będę się z wami w to zagrywał!
Nie mogę się doczekać.
#298 Zuza
I porady Mojsiora i Nuna pomogły :)
klienta.
#299 mojsior
ee to ja cię wczoraj widziałem nawet byłaś przy mnie i tak prawie dedałaś, swoją drogą kobiece postacie mają śmieszne efekty.
#300 Zuza
Nie. Wczoraj nie miałam tej gry w ogule zainstalowanej
klienta.